2777
2789
عنوان

خیلی خسته م از این اوضاع

202 بازدید | 30 پست

زندگیم اصلا رو روال نیست

برادرم و همسرش مدام تو زندگیمون گند میزنن برادر زنم اینور اونور میشینه درمورد ما و خونه زندگیمون و اوضاع مالیمون حرف میزنه چند وقت پیش هم بیخودی گفته بود که مادرم پشت سر خودش و مادرش حرف زده درحالیکه خدا شاهده اینطور نبوده و سر این دعوایی به پا کرد که نگو مادرم مریضه خیلی دلش شکست چون اون به جای احترام دیدن ازشون از برادرم کتک خورد

امروزم برادرم بخاطر مساله ای منو کتکم زد چون حرف حق زدم خیلی دلم شکست نه برا کتک خوردن چون حرفی که زدم حق بود و چیز ناحقی نگفتم پدرم به جای اینکه از من حمایت کنه منو فحش میداد و دعوام میکرد چون پسرش براش عزیزه و من نه حتی نگفت کتکش نزن

همیشه حسرت تو دلم موند که کاش پدر منم مثل بقیه پدرا طرفدار و حامی دخترش بود

کاش زندگی و اوضاع ما بهتر بود کاش از اول رو نمیدادیم به عروسمون انقدر بهش احتراج گذاشتیم ولی دستمون نمک نداشت

کاش همیشه مادر شوهر و خواهر شوهرو آدم بده نمیدیدن تو جامعه

نه اتفاقا همیشه همه جور آدمی وجود داره.نزدیکتون زندگی میکنن؟ زیاد با هم ارتباط دارید؟

آره بدبختانه

پول خرید زمین نداشتن تو حیاط خودمون زمین دادیم بهشون اما دیوار کشیدن و دروازه شون جداست

کلی کمک کردیم تو ساخت خونه بهشون حتی ماشینمونو فروختیم چکشونو پاس کردیم چون توقعاتشون بالاست خونه آنچنانی میخواست خانم بعد به جای قدر دانی زنش میگه ما هیچ کاری براش نکردیم:(

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بدبختانهپول خرید زمین نداشتن تو حیاط خودمون زمین دادیم بهشون اما دیوار کشیدن و دروازه شون جداستک ...

کاش ماشینتون رو نمیفروختین ، نهایتا خودشون وام میگرفتن. 

خب مگه وظیفه دارین کار دیگه ای براشون انجام بدین؟ 

الان دقیقا مشکلشون چیه با شما؟ 

اسی روبیکا کانال  خیاطی زدم خیاطی رایگان آموزش میدم با کلی ایده و ترفند دوستدارم خیاط ها و علاقه مندان به خیاطی دور هم جمع بشیم گروه رفع اشکال هم داره لینگ امضام👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

کاش ماشینتون رو نمیفروختین ، نهایتا خودشون وام میگرفتن. خب مگه وظیفه دارین کار دیگه ای براشون انجام ...

همه میدونستن پول نداره 

کسی ضامنش نمیشد که وام بگیره

انقدر تحت فشارمون گذاشتن خودش و زنش

انقدر طلبکاراش اومدن دم خونه مون که دیگه بابام رفت ماشینو فروخت داد به چک اینا

اگه لااقل قدر دان مون بدونم یه چیزی آدم بابت از دست دادن ماشین ناراحت نمیشد

ولی ذره ای شعور نداره زنش که این چیزا رو بفهمه

آره بدبختانهپول خرید زمین نداشتن تو حیاط خودمون زمین دادیم بهشون اما دیوار کشیدن و دروازه شون جداستک ...

زن برادر و برادر منم همینن با این تفاوت ک برام مرتب دعا میگیرن بختمو و زندگیمو بستن 😭😭😭

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

همه میدونستن پول نداره کسی ضامنش نمیشد که وام بگیرهانقدر تحت فشارمون گذاشتن خودش و زنشانقدر طلبکاراش ...

خب الان دیگه مشکلشون چیه؟ 

برادرت سر کار میره؟ 

به نظرم تا جایی که میشه و امکانش وجود داره ، ارتباط رو کمتر کنید.

باهاشون یجورایی سرسنگین باشید.

کاش ماشینتون رو نمیفروختین ، نهایتا خودشون وام میگرفتن. خب مگه وظیفه دارین کار دیگه ای براشون انجام ...

کلا آدمیه که از هر چند وقت سر یه مسئله ی مسخره ای میاد دعوامیکنه دنبال بهانه س که قهر کنه

مودیه ما هیچ رفتار بدی باهاش نداشتیم خدا شاهده فقط بهش محبت کردیم احترام گذاشتیم ولی اون مشکل از طرف خودش و خونوادشه که اینقدر دنبال دعواست که با ما بد باشه

زن برادر و برادر منم همینن با این تفاوت ک برام مرتب دعا میگیرن بختمو و زندگیمو بستن 😭😭😭

از خدا کمک بخواه. 

سعی کن نمازهات رو سروقت بخونی. 

اگر میتونی هر روز قرآن بخون ، حتی به اندازه 10 آیه.

از این مدل افراد فاصله بگیر و ارتباطت رو باهاشون کمتر کن. 

به خدا بسپار خدا خودش جواب شو میده

منم فقط سپردم به خدا

ولی واقعا خسته شدیم منو مادرم

پدرم که کلا به جای حمایت از ما طرف اونارو میگیره در حالیکه پشت سر پدرم هم خیلی خرف زده پیش بقیه

کلا آدمیه که از هر چند وقت سر یه مسئله ی مسخره ای میاد دعوامیکنه دنبال بهانه س که قهر کنهمودیه ما هی ...

پس تا جایی که میتونید ، ازشون فاصله بگیرید.

ارتباطتون رو با اونها کمتر کنید. 

حتی اگر لازمه ، کمتر باهاشون صحبت کنید. 

باهاشون سرسنگین باشید تا فاصله و حرمت ها حفظ بشه.