2777
2789

سلام

پسرم 20 سال پیش فوت کرده 

ولی امشب خواب دیدم دوباره خبر فوتش رو بهم دادن 

به چادر و سرم گَل میزدم گریه زاری شیون میکردم

تعبیرش چی میتونه باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تعبیرشو نمی‌دونم میتونین تو گوگل ببینین،روحشون درآرامش

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
  • به طور کلی دیدن مرگ یا مرده در خواب و همچنین تعبیر خواب مرده دوباره بمیرد دارای مفاهیم و معانی زیادی است. تعبیرگران خواب گفته‌اند که تعبیر خواب مرده دوباره بمیرد اغلب به گذر از وقایع قدیمی اشاره دارد که با رویدادهای جدید در زندگی بیننده خواب جایگزین می‌شود. این رویدادها می توانند مثبت یا منفی باشند.
  • برخی از موارد تعبیر خواب مردن دوباره فردی فوت کرده است، حکایت از تسکین بیننده خواب در آینده نزدیک و بهبود زندگی او پس از اندوه‌های فراوان دارد. برخی بر این باورند که دیدن مرگ مجدد کسی در خواب، نشانه تغییر شرایط و تغییر الگوی زندگی بیننده خواب است.
  • تعبیر خواب مرده دوباره بمیرد برای زنان مجرد، بیانگر نزدیک بودن تاریخ ازدواج او با یکی از پسران این مرحوم است. مشاهده مرگ متوفی برای بار دوم در خواب بیانگر این است که بیننده خواب وارد مرحله جدیدی از زندگی خود خواهد شد.
پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر