2777
2789
عنوان

ممکنه بچم عفونت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 23 پست
ریه عفونت کنه چی میشه من الان همینطوریم خس خس میکنه سینم وسردرد شدیدم

نه بابا تو نگران نباش قرص و دارو هاتو بخور خوب میشی دمنوش هم بخور ک عالیهع 

من مشکلم اینه بچم هیچی نمیخوره برای همین نگرانم 

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»
اره همین ویروس جدید

منکه خونه بودم خدا این چ دردی بود دیگه انقد. بدنم دردمیکنه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منکه خونه بودم خدا این چ دردی بود دیگه انقد. بدنم دردمیکنه

تو خانوادتون کسی نگرفته 

با همه حاضرجواب و سگ اخلاق ولی با تو خوش زبون و مهربونم تعجب میکنم آخه چرا انقد صبورم ؟ چرا واسه چیزایی ک ناراحتم میکنن باهات دعوا نمیکنم؟نمیترسمااا ولی نمی‌دونم چمه شاید دوست داشتن باشه ولی حیف عشق من که داره خرج آدمی میشه ک تو افکارش داره با یکی دیگه زندگی می‌کنه:»
نه بابا تو نگران نباش قرص و دارو هاتو بخور خوب میشی دمنوش هم بخور ک عالیهع من مشکلم اینه بچم هیچی نم ...

ممنون گلم  دمنوش چی 

من باردارم امروز رفتم دکتر تب داشتم  سردردم خیلی شدیده کل دیشب رو نخابیدم ازدرد

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

عزیزم تازه یکسالش شده و خیلی نمی‌فهمه با بازی به زور هم بالا میاره با آبمیوه قاطی میکنم نمیخوره هیچ ...

پس نوبت بگیر فر‌دا حتما ببرش متخصص ریه اطفال

تو این مورد اتفاقا باید ترسید ک هوشیار شد

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

پس نوبت بگیر فر‌دا حتما ببرش متخصص ریه اطفالتو این مورد اتفاقا باید ترسید ک هوشیار شد

نه متخصص اطفال میبرم حتما امروز

آمپول میگن زید دوسال نباید بزنن

درسته میدونم ضرر داره ولی خب چاره ای ندارم گلم