2777
2789

من قبل عمل انجام دادم 

هم لیفت هم فیلر 

فقط دماغتو داغون میکنه همین واسه من از قبلشم بدترشد آخرشم مجبور شدم عمل کنم

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من قبل عمل انجام دادم هم لیفت هم فیلر فقط دماغتو داغون میکنه همین واسه من از قبلشم بدترشد آخرشم مجبو ...

من تو اینستا برای یه دکتری عکس دماغمو فرستادم ادمینش گفت افتادگی نوکت زیاده🤣🤣😅بهتره عمل کنی خیلی کم لیفت میشه 

همه اینایی که لیفت کردن یه قوزی چیزی داشتن که بینی خیلی بعدش صاف قشنگ میشه

من قبل عمل انجام دادم هم لیفت هم فیلر فقط دماغتو داغون میکنه همین واسه من از قبلشم بدترشد آخرشم مجبو ...

میشه در مورد هزینه لیفت هم بگی 

از عمل میترسم که نکنه دماغم بعدش خوب نشه به صورتم نیاد تنفسم مشکل داشته باشه😐😐

من تو اینستا برای یه دکتری عکس دماغمو فرستادم ادمینش گفت افتادگی نوکت زیاده🤣🤣😅بهتره عمل کنی خیلی ...

ن بابا کلا بدردنمیخوره 

دکتری که من پیشش عمل کردم بهم گفت لیفت فقط برای شقیقش بینی رو داغون میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه در مورد هزینه لیفت هم بگی از عمل میترسم که نکنه دماغم بعدش خوب نشه به صورتم نیاد تنفسم مشکل داش ...

من سال1400سمت ونک انجام دادم خیر ندیده پنج تومنم ازم گرفتم هییییچ تغییری نکردم بعداز چندماهم نوک دماغم بدتر افتاده شد

بعدم عمل بینی اصلأ ترس نداره مخصوصا اگه پیش دکتر مطمئن بری بهترین نتیجه رو میبینی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40