2777
2789
عزیزم صلاحت جور دیگه ای هست

گلم به صلاح نیست

یعنی درحدی نیست که به مصلحت بودن‌ونبودن باشه 

حالا میشه یا نهء

؟

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

آره بابا حس ششم قوی تر از خودم ندیدم ۱۰ تا کارت پاسور بدن چشم بسته هر عدد رو بگن از بینشون میکشم بیر ...

واقعا؟؟؟؟

الان یعنی می تونی ماه تولد من یا رنگ لباسمو حدس بزنی؟

می دونی سخت تر از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه بابای دختره قراره هرچی هست بده فقط ب این بچه اش 

من انقدر فامیل میشناسم طرف پولدار ولی ی تیکه طلاها کادو ب دخترش نداد وصیت کردهمش پسرببره 

درعوض اونیکه فقیر بوده انقدر طلاها مهمونی داده بخاطر آبروی دخترش 

یکی هم میشناسم پسره بخاطر اینک بابای دختره پولدار بود رفت گرفتش بااینکه  دختره قبلا ی بار عقد کرده بود 

بعدعروسی میخواستن خونه بخرن بابای دختره هزار تومنم نداد مادرپسره طلاهاشو فروخت 

پسر ب اون خوشگلی کچل شده ازبس پول عمل و بریز بپاش خانم جور میکنه چون دختره میگ خونه بابام پادشاه بودم 

حقشه

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

برادرم گفتع هر دوتاشون خوبن یکی ک خانواده صلاح بدونه رو بریم....این حرف داداشمه

هرچی به صلاحه براشون پیش بیاد و خوشبخت بشن

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

آره بابا حس ششم قوی تر از خودم ندیدم ۱۰ تا کارت پاسور بدن چشم بسته هر عدد رو بگن از بینشون میکشم بیر ...

برای منم بگو 

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

واقعا؟؟؟؟الان یعنی می تونی ماه تولد من یا رنگ لباسمو حدس بزنی؟

نه بعضیا رو حس میکنم 

یه بار اینجا یه خانم گفت بچه دار نمیشم 

منم کامل تصورش کردم گفتم موهات تیپت چجوریه همشون هم درست بود بعد گفتم که من بغلت یه پسر هم دیدم تو تصوراتم و ایشون بعد چند ماه تایپک بی‌بی چک مثبت زد 😍

اکثرا میتونم قبل کلاس حدس بزنم استاد امروز چه رنگی پوشیده 

فکر نمیکنم ♥️

نمیشه😔

یه بار نشد یه ارزوم براورده شه ، تاکی نمیشه

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

نه بعضیا رو حس میکنم یه بار اینجا یه خانم گفت بچه دار نمیشم منم کامل تصورش کردم گفتم موهات تیپت چجور ...

خب واسه من یه چیزایی حدس بزن ببینیم چقدر حست قویه

اینقد حسش قویه میدونه زیر لباستم چه رنگی پوشیدی 🤭😅خدایی چجوری اینایی که میگن حسس شیشمویو اینقد قبو ...

من  نگفتم که قبول دارم 

سوال پرسیدنم ضرری نداره