2777
2789
عنوان

به ی روانشناس نیاز دارم لطفاً بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 46 پست
اره سر پنهان کاری های من و این ک چون مامانم جدا شده دیگ ب مردا هیچ اعتمادی نداره و فکر می‌کنه اینم م ...

عب نداره عزیزم همین که راضی شده خودش کلیه
ببین یه چند وقتی زیاد همو نبینید و با هم حرف نزنید تا اعتمادشو دوباره به دست بیاری بعدش دیگ اوکیه 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مدرسمون کلاسا ی طوره ک رو به کوچه و خیابون نیست😂ولی لازم بشه پنجره خونه هست

راهشو گیر میاری نترس

مامانا معمولا عصبانیتشون اینطوریه

جوش میارن نم نم خنک ک بشن اوکین

صبرکن ب مامانت زمان بده

بجای جنگیدن باهاش ازش معذرت بخواه بگو خودمم ناراحتم که بهت دروغ گفتم کاش نمیگفتم نمیدونم چرا روم نشد راستشو بگم ازین حرفا

و بگو دیگ تکرار نمیشه و...

راهشو گیر میاری نترسمامانا معمولا عصبانیتشون اینطوریهجوش میارن نم نم خنک ک بشن اوکینصبرکن ب مامانت ز ...

اره کلی از این حرفا بهش زدم و گفتم بهت حق میدم ک بترسی چون بابامم بالا سرم نیست و کار اشتباهی کردم

گفت تو حالتو خوب کن چون من حمله پانیک دارم و استرس باعث میشه حالم خیلی بده و مامانم دید این چند روز قرص آرامبخش بیشتر میخورم گفت من پشتمم و فقط همینو میگم ک درستش میکنم ولی دلم ازت خیلی پره 

اره کلی از این حرفا بهش زدم و گفتم بهت حق میدم ک بترسی چون بابامم بالا سرم نیست و کار اشتباهی کردمگف ...

خدارو برای داشتن چنین مادری شکر کن

بنظرم از خود مادرت بخواه ببردت روانشناس

بگو اصن شاید درست نبود این رابطه

بزار مامانت کمکت کنع هیشکی قد اون دوست نداره حتی این پسر

خدارو برای داشتن چنین مادری شکر کنبنظرم از خود مادرت بخواه ببردت روانشناسبگو اصن شاید درست نبود این ...

بفهمه حالم بدتر شده بیشتر حرص میخوره و شرطش واسه این ک راضی شه همین بود ک حالمو بهتر کنم 

ته ته دلم روشنه ک درست میشه اگ اعتمادش جلب بشه ب من و عشقم 

اونم هرکار تونسته کرده با مامانش بحث کرده ک حرف بزنن کلی گریه کرد با این ک اصلااااا آدم گریه کردن ت شرایط سخت نیست 

کلی دل داریم میده و میگه درستش میکنم 

همیشه میگف و میگ سعی میکنم نبودنای باباتو جبران کنم و واقعانم همینه

عزیزم کار مامانت درسته اینده تو خراب نکن .این که تو دوران ترک هستی حالت رو درک میکنم و خییییلی سخته .بیشتر با مامانت باش تنها نمون و تو جمع برو .کتاب های راز الود بخون و فیلم نگاه کن که فکرت درگیر اونا بشه( نه عاشقانه )

عزیزم گلم این پسرا حساب کتاب ندان .به اون روز فکر کن که اون تو رو تنها بذاره و میذاشت واین خیلی سخت تره

عزیزم کار مامانت درسته اینده تو خراب نکن .این که تو دوران ترک هستی حالت رو درک میکنم و خییییلی سخته ...

اره واقعا واسه داشتن مامانم خیلی خداروشکر میکنم 

سر همینم نمیخوام ناراحتش کنم 

و دلم روشنه ک درست میشه بلاخره و خدا بزرگه 

بفهمه حالم بدتر شده بیشتر حرص میخوره و شرطش واسه این ک راضی شه همین بود ک حالمو بهتر کنم ته ته دلم ر ...

من درک میکنم عاشقشی

اما به این فکر کردی ک این مرد ادم اینده درست کردن هست یا نه؟ 

انقدر شجاع نبود که خدمتشو بپذیره ولو لب مرز

تحصیلات هم که نداره

هایپرم ک مال خودش نیست

مرد مستقل و شجاعی بنظر نمیرسه که توان اداره زندگی رو داشته باشه

زندگی واقعی با این چیزا خیلی فرق داره

من درک میکنم عاشقشیاما به این فکر کردی ک این مرد ادم اینده درست کردن هست یا نه؟ انقدر شجاع نبود که خ ...

اره هست

نه پست کرد داشت می‌رفت من و مامانش نزاشتیم چون دوران کش مکش های اسرائیل و ایران بود 

تحصلاتشم فوق دیپلم برق و معماری داره 

من درک میکنم عاشقشیاما به این فکر کردی ک این مرد ادم اینده درست کردن هست یا نه؟ انقدر شجاع نبود که خ ...

هایپرم تازه زدن چون ماشین گرفتن 

و ب خاطر. من قید همه دوستاشو زده

از صبح تا شب سرکاره و ی دونه رفیقم دورش نیست 

کم‌کم همه چیو درست می‌کنیم