2777
2789
عنوان

به ی روانشناس نیاز دارم لطفاً بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 46 پست
نمیخوام سرد شه جونمون بهم وصله واقعا میمیرم و دارم کم میارم من بابام بالا سرم نبود وقتی اومد حس کردم ...

میدونم عزیزم دلم ولی به نظر خودت راهی هست که به هم برسین ؟
میدونی خانوادت چرا میگن نه ؟
نزار عشق باعث بشه چشماتو رو همه چیز ببندی آبجی من 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلیل مخالفت خونوادت همینه؟ سرباز فراری عملا هیچ جا کار قانونی نمیتونه انجام بدهحتی بانک کارشو انجام ...

آخه اصلا اسمش تو سامانه نرفته و انگاری پست نشده 

نه این نیست چون من پیچوندم مامانم دو دل شده 

ولی خب راضی شد گف سال دیگ بیان 

من مشکلم اینه تو این مدت چجوری ببینمش

چجوری راضیشون کنم ک اعتماد جلب بشه

میدونم عزیزم دلم ولی به نظر خودت راهی هست که به هم برسین ؟ میدونی خانوادت چرا میگن نه ؟ نزار عشق باع ...

اره سر پنهان کاری های من 

و این ک چون مامانم جدا شده دیگ ب مردا هیچ اعتمادی نداره و فکر می‌کنه اینم مثل بابامه ولی اصلا این طوری نیس

آخه اصلا اسمش تو سامانه نرفته و انگاری پست نشده نه این نیست چون من پیچوندم مامانم دو دل شده ولی خب ر ...

من تو شرایط تو بودم سالها قبل درکت میکنم

حتی دوستامم تو همین شرایط قرار گرفته بودن یادمه

اولا یه مدت مجبوری تحمل کنی به مامانت فضا و زمان بده و عملا دختر خوبی باش باهاش نجنگ و باسیاست و مهربونی و یه وقتا اشک تمساح و مهربونی کارتو پیش ببر( واسه من این جواب داد)

واسه دیدنشم یادمه یکی از دوستام با دوس پسرش تو همیم مشکل بودن البته الان دیگه سه ساله شوهرشه😂 باباش فهمیده بود گوشیشو گرفته بود جز مدرسه هم جایی نمیتونست بره

با گوشی ما زنگ میزد پسره میومد کوچه کناری مدرسه اینم از پنجره کلاس میدیدش(((:

این سختیا که هست اما تحمل کن

سربازیشم پیگیر باشید وقتی جا تعیین شده یعنی اسمش ثبت شده بعدا مشکل ساز میشه

میدونین ما تو ی محلیم همه میدیدن چقدر همو دوست داریم و واسه هم جون میدیمسر همین حسادت ها اومدن ب خان ...

حالا هرچی که شده کاریش نمیشه کرد با این فکرا حال خودتو بدتر نکن

تمرکزتو اول رو درست بزار

اون وسطا واسه مامانت خودشیرینی کن مخشو بزنی

من تو شرایط تو بودم سالها قبل درکت میکنمحتی دوستامم تو همین شرایط قرار گرفته بودن یادمهاولا یه مدت م ...

اره خودمم حس میکنم باید فقط صبر کنیم و بجنگیم واسه هم تا درست بشه 

اره دارم همین کارو میکنم یکم دل مامانم نرم تر شده

فقط ندیدنش و این حس هایی ک دارم اذیتم می‌کنه 

عه ایشالله ک پایدار باشن

یعنی میشه ی روز اینا ب خیر و خوشی درست بشه و ماهم بهم برسیم و ب این روزا بخندیم:)

بنظرم مامانت تصمیم خوبی گرفته که گفته سال دیگهشما کم سن و کم تجربه ایدبهتره به خودتون یه مقدار زمان ...

اره منم مشکلی با این ک سال دیگ بیان ندارم

مشکلم ندیدنش هست

حالا هرچی که شده کاریش نمیشه کرد با این فکرا حال خودتو بدتر نکنتمرکزتو اول رو درست بزاراون وسطا واسه ...

اوهوم موقع امتحانای دی ماهم هست و دارم فقط خراب میکنم بس ک ذهنم درگیره 

اره خودمم حس میکنم باید فقط صبر کنیم و بجنگیم واسه هم تا درست بشه اره دارم همین کارو میکنم یکم دل ما ...

اره عزیزم شدن ک میشه

ولی واسه ازدواج عجله نکن

من خودم از17 سالگی رفتم تو رابطه هنوز باهاشم

خیلی چیزا تغییر میکنه صبرکن هردو بالغتر بشید دستکم تا 23_4سالگیش صبرکن

تا قبل اون وااااقعا پسرا نوجوون هستن دخترا زودتر فهمیده میشن

مامانت نم نم اوکی میشه با رابطتون کنار میاد بهش اعتماد میکنه ولی واسه ازدواج عجله نکن

اره عزیزم شدن ک میشهولی واسه ازدواج عجله نکنمن خودم از17 سالگی رفتم تو رابطه هنوز باهاشمخیلی چیزا تغ ...

نه اصلا عجله نمیکنم واسه ازدواج خیلی زوده هنوز 

پایدار باشین انشاالله 

اره دقیقا انشالله ک همه چیز درست بشه و بتونم ببینمش همین کافیه