2777
2789
عنوان

افسردگی پس از زایمان چیه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 61 پست
دقیقایکی بود میگفت نمیدونم چه مرگم شد بچه مو ول کردم و از خونه فرار کردماجاق گاز اتیش میگیره بچه داش ...

دختر عمه من از اوناست که میخواد به بچه یک سی سی دارو بده توی ده مرحله این کار رو می‌کنه که بچه اصلا نفهمه داره دارو میخوره انقدر پر حوصله و عاشقونه با بچه رفتار می‌کنه که گفتنی نیست 

ولی همین دختر عمه م تا وقتی که هنوز تحت نظر نبود و دارو نمی‌خورد و افسردگی داشت اصلا بچه ش رو بغل نمی‌کرد شیر نمی‌داد حتی نمی‌ذاشت بیارن سمتش حتی لباس بچه بهش میخورد گریه میکرد و از خودش دور میکرد 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

مگ فقط همین یه مورده خیلیا افسردگی‌گرفتن

مگه من فقط یه موردو گفتم؟

هر خط من کلی تحلیل روانشناسی داره 

از روی هوا هم نگفتم من از بچگی درگیر این موضوع بودم با پوست و گوشت و استخونم لمسش کردم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب این دلیلش چیه؟؟زنه به باباش گفته بود گولم زدن توروخدا نجاتم بدینتو بیمارستان مرد ولی ..وای میگن چ ...

نوشتم دیگه تغییرات هورمونی 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

دختر عمه من از اوناست که میخواد به بچه یک سی سی دارو بده توی ده مرحله این کار رو می‌کنه که بچه اصلا ...

آره درک میکنم دختر عمه ات رو

😅😵‍💫 خداروشکر بردنش دکتر

اونی ک من میگم نرفت دکتر و افسردگیش عود کرد

تازه یه بچه دیگه هم اورد

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مگه من فقط یه موردو گفتم؟هر خط من کلی تحلیل روانشناسی داره از روی هوا هم نگفتم من از بچگی درگیر این ...

عزیزم خیلی با خشونت داری به من میپری

حوصله نداری کامنت نزار

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

عزیزم خیلی با خشونت داری به من میپریحوصله نداری کامنت نزار

درسته

دارم با خشونت حرف میزنم

چون حرفات درست مثل یکی بود که با همین تصورات غلط و نادونی، همسرش رو بیچاره کرد

یعنی اینقد وحشتناکه

Pms چیه؟ اونم بخاطر هورمونه

حالا pms رو صد برابر کن

آره درک میکنم دختر عمه ات رو😅😵‍💫 خداروشکر بردنش دکتراونی ک من میگم نرفت دکتر و افسردگیش عود کردتا ...

نگاه به استارتر نکن که همچین چیزی رو نمیدونه 🤣 دیگه خیلی وقته افسردگی بعد زایمان رو جدی میگیرن و درمان میکنن و ربطش نمیدن به جن و پری

دختر عمه م که جوونه ، حتی مادرشوهر من که ۶۰ سالشه سر دخترش افسردگی بعد زایمان گرفته بود تحت نظر بود و دارو میخورد

خوب ببین افسردگی بعد از زایمان دو حالت داره

یکیش یه افسردگی خفیفه که اکثر مادرا بهش دچار میشن و مثلا ممکنه یکی دو ماه طول بکشه و کم کم خوب میشه. مخصوصا اگه حمایت اطرافیان باشه

یه حالت شدیدترش هست که تعداد کمتری گرفتارش میشن که مثلا افکار آسیب رسوندن به خودشون یا بچه رو دارن. اونا دیگه حتما باید دکتر برن و دارو بگیرن که کنترل بشه و خدای نکرده اتفاق بدتری نیفته

نگاه به استارتر نکن که همچین چیزی رو نمیدونه 🤣 دیگه خیلی وقته افسردگی بعد زایمان رو جدی میگیرن و در ...

خداروشکر

🥺🥰 خیلی خوشحالم که هنوز انسانهای با درک هستند

این طرف ها که افکارشون یچیزی تو مایه های استارتره

و باعث خشم من میشه

یعنی اینقد وحشتناکه

ببین یه آدم عادی اگه چند شب خوابش به هم بریزه داغون میشه

دیگه اون افت شدید هورمونها بعد از زایمان رو ترکیب کن با دردهای جسمی و بی خوابی خیلی زیاد و استرس بچه داری 

کلا یه آش شلم شورباییه

درستهدارم با خشونت حرف میزنمچون حرفات درست مثل یکی بود که با همین تصورات غلط و نادونی، همسرش رو بیچا ...

😐 برو بابا حالت خوب نیست با یه سوال به افکار من پی بردی

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯