2777
2789
عنوان

بچه ی بدغذا از بزرگترین عذابهای دنیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 79 پست
من خواهرامو بیشتر عذاب دادم 😂میگفت باید قاشقو مثل هواپیما میکردم دهنت

😂😂حالا کاشکی وسط راه هواپیما سقوط نکنه با لگد یا دست

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره با سرنگ میریزم حلقش مایعات بچه ی بدغذا عذابه واقعا

چندسالشه؟

رفلاکس معده نداره؟

تو اطرافیان دیدم بچه هایی که خیلی بد غذا بودن یا اصلا سمت یخچال نمیتونستن برن حالشون بد میشد...اما با پیگیری های زیاد دکتر تشخیص رفلاکس معده داد و مشکل با یه قرص حل شد

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
چندسالشه؟رفلاکس معده نداره؟تو اطرافیان دیدم بچه هایی که خیلی بد غذا بودن یا اصلا سمت یخچال نمیتونستن ...

خیلی دکتر بردمش میگن نداره رفلاکسش خیلی خفیفه.کلا بدغذاست وقت غذا که میشه من استرس میگیرم

چند کیلو؟

عزیزم شما با اون یکی کاربریتون یه تاپیک در مورد بلوغ بچه ها داشتین ؟

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
دقیقا دختر من با لگد یا دست میزنه زیر قاشق دلم میخواد کلش بکنم

😂😂😂😂این کچل ابجیم سفره میندازیم چهاردست وپا میاد تو سفره نونا رو میخاد بخوره 

بعد من قاشق غذاشو میبرم سمت دهنش یا لگد میزنه یا با دست میزنه همرو میریزه 

اقا من لوبیا هم نمیخوردم باید له میکردن تو آب آبگوشت میخوردم😂😥

چقد ناز میاوردی😂

داداشم‌واس اون بچه دیگ ابجیم انارو دونه دونه ابشو میگرفت میریخت تو لیوان میدادبخوره

سه سال و ده ماهشه

قد و وزنش خوبه؟

اگه خوبه زیاد سخت نگیر به خودت

چون بچه در هرصورت رشد خودش رو خواهد کرد و این وسط فقط اعصاب و روان شماست که از بین میره...

اقا من لوبیا هم نمیخوردم باید له میکردن تو آب آبگوشت میخوردم😂😥

الان چطوری؟:بالاخره آدم شدی خوب غدا بخوری؟خخخ میترسم دخترم اندازه ی خودم بشه و من مجبور باشم بریزم تو حلقش غذا رو

قد و وزنش خوبه؟اگه خوبه زیاد سخت نگیر به خودتچون بچه در هرصورت رشد خودش رو خواهد کرد و این وسط فقط ا ...

دکتر میگه نسبت به سنش خوبه اونم به قیمت نابود شدن اعصاب من.ولی این یک هفته وزن کم کرده دارم دق میکنم