دیگه خسته شدم دخترم از اول بی اشتها و بدغذا بود حتی وقتی شیرخوار بود الانم یک هفتست ویروس جدید گرفته افتضاح شده دیوونم کرده امروز از دستش کلی گریه کردم غذا تو دهنش نگه میداره تو این یک هفته وزن کم کرده یک کیلو.کسی هست بچش این ویروس جدید گرفته باشه کی برمیگردن به حالت عادیشون؟من چیکار کنم با این دیگه نابودم کرده ازبس چیزی نمیخوره
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
تو اطرافیان دیدم بچه هایی که خیلی بد غذا بودن یا اصلا سمت یخچال نمیتونستن برن حالشون بد میشد...اما با پیگیری های زیاد دکتر تشخیص رفلاکس معده داد و مشکل با یه قرص حل شد
خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
عزیزم شما با اون یکی کاربریتون یه تاپیک در مورد بلوغ بچه ها داشتین ؟
خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
چون بچه در هرصورت رشد خودش رو خواهد کرد و این وسط فقط اعصاب و روان شماست که از بین میره...