2777
2789
عنوان

بچه ی بدغذا از بزرگترین عذابهای دنیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 79 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولش کنی خودش از گرسنگی نمیخوره ؟

در حالت عادی ولش کنم دیگه خیلی گشنه بشه شکلاتی نونی چیزی میگه میخوام بخورم الان که ویروس گرفته همونم نمیخوره مشکل اعصاب گرفتم از دست غذا خوردن این

هیی ۵ ساله بجه م همینه که همینه ، آرزو داشتم درست شیر بخوره نخورد آرزو داشتم حداقل غذا درست بخوره هیییچوقت نخورد هییچی هم جواب نمیده همه کار کردم بچه ۵ ساله ش تموم شده ۱۳_۱۴ کیلو‌یه! خیلی سخته اینا برام آرزو شدن🥺انشاالله بچه شما خوب بشه عزیزم

ببین من بچه م خودش لاغر و کم غذا بود  وقتی مریض میشد دیگه اصلا لب ب غذا نمیزد هیچی نمیخورد لاغر میشد بعد اینکه مریضی ش خوب میشد اشتهاش کامل برگشت تازه روزهای اول خیلی خوش خوراک تر قبل میشد  دوباره وزنش ب حالت قبل بر میگشت

وقتی ب وزن خودش میرسید دوباره اشتهاش مث قبل کم میشد 

اجبارش نکن ب غذا خوردن والا خودمونم مریض میشیم اصلا اشتها نداریم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

😂😐طفلک خاله ات من که وقتایی ک پیش ماهستن مسئولیتشو قبول میکنم با قاشق تو خونه راه میرم‌تا بخوره

من خواهرامو بیشتر عذاب دادم 😂

میگفت باید قاشقو مثل هواپیما میکردم دهنت 

دل شکسته💔

غذا رو میبینه گریه میکنه انگار میخوان شکنجش بدن.اشتها آورم میدم انگار نه انگار

قالب بزن غذا هاشو به شکل گربه، خرگوش ،قلب از رنگ غذا استفاده کن 

یکم سلیقه به خرج بدی میخوره 

من خودم خواهر زاده هام یکیشون اصلا غذا نمیخوره اما وقتی میاد خونه ما می‌دونم چجوری بهش غذا بدم دیگه خودش مشتاق غذا خوردن میشه 

هیی ۵ ساله بجه م همینه که همینه ، آرزو داشتم درست شیر بخوره نخورد آرزو داشتم حداقل غذا درست بخوره هی ...

واقعا عذاب آوره.دختر منم وقتی شیرخوار بود به زوووور شیر میخورد همش گریه میکردم از دستش گفتم غدا شاید بخوره اونم که اینجوری.من دیگه از دستش مشکل اعصاب گرفتم نمیخوره میشینم گریه میکنم

باور کنین با یه مکافاتی وزن میگیره بعد اینجوری ویروس میگیره یک کیلو کم میکنه دیوونم کرده بعد از یک ه ...

چند کیلو؟ 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

قالب بزن غذا هاشو به شکل گربه، خرگوش ،قلب از رنگ غذا استفاده کن یکم سلیقه به خرج بدی میخوره من خودم ...

امتحان میکنم.این یک هفته که ویروس گرفته دیگه افتضاح شده بهش میگم اگر غذا نخوری باید سرم بزنی میگه بیا بریم سرم بزنم یعنی سرم ترجیح میده  به غذا