2777
2789
عنوان

من یک کاربر مرد هستم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 5773 بازدید | 310 پست
سایتی مخصوص پدران هم هست

ددی سایت؟

چرا نت بالا نمیاره؟

فعاله؟

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

اسم سایت لطفا

ددی سایت

بنظر من تاپیکها رو بخونید مخصوصا پربازدید ها خواستید مشکلاتتون هم بگید تاپیک بزنید کمک بخواید

ولی سعی کنید خودتون زیاد درگیر نکنید در حد تفریح و مثل خواندن تجربه ها و داستانهای زندگی دیگران باشه

و لطفا دیگه بابت حضورتون در سایت تاپیک نزنید چه لزومی داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون روز یه خانم حرف قشنگی زد توی تاپیک قبلیم، بهم یاد داد که نه کسی رو بلاک کنم و نه حساسیت به خرج ب ...

اولا تا جای که امکان داشت محترمانه نظراتمو گفتم ولی شما خودتو زدی به خواب و بیدار کردنت ممکن نیست

دوما تو نمیتونی بری خونه کسی و با خودت زیر انداز ببری بندازی کنی خونه طرف بعد بگی چون الان رو زیرانداز من نشستی مهمون منی ،خیر اینطور نیست چون تو تاپیک زدی من مهمان تو نیستم تو درواقع اصل تاپیک زدنت و بودنت در یک سایت زنانه هر چند توجیح کنی و دلیل بیاری درست نیست

سوما شما برای شناخت زن ها از اطرافیانت میتونی شروع کنی تا تو اجتماع تا   هزاران سایت و اپ که برای عموم ازاده تا خوندن کتاب

ددی سایت؟چرا نت بالا نمیاره؟فعاله؟

اصلا سرچ کردین ؟ یا همینطوری دارین میگین

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

اصلا سرچ کردین ؟ یا همینطوری دارین میگین

ممنونم. چند ماه پیش شنیده بودم ولی بالا نیاورد. بعد از اینکه شما گفتین، تونستم ببینم.

ممنون

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

سلام استاد صبح تون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه

سلام. زنده باشین. ممنون از احوالپرسی شما. 

من همیشه دانشجو هستم، اینم مطالعات آزاده نه آکادمیک 

بگذار و بگذر از این سایت و خود را انتقال بده به اون سایت

اگه شماها اونجا بودین چی؟

منم بگم 

امشو میام محله تان، یه شری برپا می کنم؟

انشالله حصورم اینجا موقت باشه