2777
2789
عنوان

نمیزارم برادرشوهرم بگیرتش😐دختره ی روباه مکار

| مشاهده متن کامل بحث + 26397 بازدید | 228 پست
ازیه چیز تعجب کردم اینه برادرشوهرت که این همه خوبی داره ،یعنی پول وشغل وهمه چی وقدوقیافه منتظربوده ی ...

تعداد خواهر و برادرها زیاده انگار

احتمالا مادرشون هم سپس بالاست حال دختر مناسب پیدا کردن نداره و فکر می‌کنه چون عروس جدید با این دختردایی فامیلن از نظر اخلاقی هم مثل هم هستن و اینجوری مقایسه میکنه

خوب کاری میکنی. من باشم کامل حقیقت رو میگم. میگم فامیلمه هرچی بگم تف سر بالاست ولی  تو ازدواج قبلیم این دختر کلی پشت سرم حرف زد. اگرم شما اصرار دارید و عروستون شد من باهاش رفت و آمد نمیکنم. خودم یک مدت با آدم خبر چین و غیبت کن تو یک ساختمون زندگی میکردم اون یک سال زندگی رو برامون زهر کرد تازه فامیل نزدیک هم نبود دیکه فرض کن همچین آدمی بشه جاری. بخوای رابطه داشته باشی آرامش نمیذاره برات.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین عزیزم بنظر من اول کامل شوهرتو در جریان بذار 

قضیه رو خیلی آروم براش توضیح بده بدون آب و‌تاب دادن اون موقع فکر میکنه داری اغراق میکنی بعدش در حضور همسرت فقط مادرشوهرتو در جریان بذار اون مهم تر از هرکسی بخوای به برادر شوهرت بگی زیاد جدی نمیگیره تورو

اینجوری اگه بازم اهمیت ندادن و‌پیگیر دختر شدن تو‌خودتو بکش کنار فردا هم چیزی‌ شد تو سرت بالا باشه پیش همه

‏در‌ من خری به گل نشسته.

سلام فاطمه خانوم امیدوارم حالتون خوب باشه . خطاب به اونایی که قضاوت کردید. امام صادق میگه اگر چیزی ر ...

افرین ..دقیقا

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

چرا عزیزم ناامید نباشخاهرمنم با یه بچه با پسر مجرد ازدواج کرد تازه بچه‌ش هم پیش خودشه و دامادمون ب ...

ایشالله خواهرت غرق خوشبختی بشه

فقط منی که جدا شدم و کلی زخم زبون شنیدم و تنهایی کشیدم میفهمم چقد سخته یه زن تو جامعه ما طلاق بگیره

ولی خیلی ناامیدم عزیزم هیچ خواستگار خوبی ندارم شاغل نیستم همیشه خونم نمیدونم از کجا و چجوری با یه آقای خوب آشنا بشم

می ترسم تا آخر عمرم تنها بمونم تنهایی خیلی سخته

میتونم بپرسم خواهرت چجوری با شوهرش آشنا شد؟

وای چقدررر حرص خوردم. میدونم شاید کلیتش درست نباشه که آدم بگه مانعععع این ازدواج شو. ولی واقعا دختری که انقدررر زرنگه خودشو اینطوری تو چشم میکنه جاریت بشه که دیگه برات عذاب دهنده‌س. 

من خودم همیشه نسبت به آدما به طرزساده لوحانه ای خوب فکر میکنم مثلا کسی حرفی میزنه بهم از قصد فکر میکنم همینطوری گفته از دهنش پریده قصدی نداشته تااینکه یه نفر دیگه بهم میگه بابااا قصدش فلان بوده. ولی خوب اگه منم جات بودم هرررکاری می‌کردم که این کار نشهههه.

یه تهرانی زرنگم جاریت بشه خیلییی بهتر از اینهههه

منم باشم دقیقا همینو میگفتم اینکه آدم نخاد بدبخت بشه و آرامش و زندگی آرومش بخاطر اومدن یه دختر ۷خط خ ...

خب دنبال شوهره چیکار کنه بیچاره هرکس در جهت خوشبختی و موفق شدن خودش تلاش می‌کنه الان اون دختر ۳۲ سالشه فک میکنی تو روستا کم پشت همچین دخترایی حرف میزنن ک ترشیده و فلان؟ به نظرم اونم به قدر کافی بدبختی و مشکلات داره خودش الان بیخیال

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
برو به برادر شوهرت بگو دختره برات دعا جادو گرفته که مهرش به دلت بیوفتهمواظب دلت و خودت باشیا بگو دخت ...

این چه راه کاری به بنده خدا میدین

بره پشت سرش اینارو بگه‌ اونوقت چ فرقی با دختر دایی داره

خود اسی بنده خدا بستری بود شاید خانواده شوهر نمیدونن اگه برن برای دختر دایی تحقیق شاید بفهمن الکی جو ندین بهش

بهترین کار اینه به مادر شوهرش بگه طبق تعریفای اسی هم خانوم‌فهمیده ای هست خودش از فتنه جلوگیری‌میکنه

فقط دیگه هیچ وقت با این‌ همه استرس و بزرگنمایی به کسی مشاوره نده

‏در‌ من خری به گل نشسته.

تاپیکو میخونید اصلا؟ عجببببب

به دل نگیر 

تو هر تاپیکی یه مورد اینجوری هست 

البته حرفهاشون معنوی و درسته ولی تکرار طوطی وار هست و جا و مکانش نامشخصه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
نه مادرشوهرم وقتی از همه جابیخبره اونجا اگه اینو میگفتم براش سوال میشد و اتفاقا اون عفریته عزیزمیشد ...

ب همسرت بگو اون باهاشون حرف میزنه 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁