2777
2789
عنوان

نمیزارم برادرشوهرم بگیرتش😐دختره ی روباه مکار

| مشاهده متن کامل بحث + 26397 بازدید | 228 پست
تنگ غروب یه حالت شام غریبان مراسم سینه زنی تومسجد بود که مرداپایین گرد میچرخن سینه میزنن زنا از طبقه ...

استارتر ازش عصبانی هستی به خاطر حرفهایی که سالها پیش ندانسته درموردت گفته، و شاید هم بخشی از حرفها رو اون نگفته باشه و یک کلاغ چهل کلاغ شده باشه 

ولی واقعا این رفتارش رو که گفتی مشخصه دختر با سیاست و زرنگی هست 

به نظرم انقدر خودت رو عصبی نکن، شاید برادرشوهرت خودش به خاطر اختلاف سنی اصلا ایشون رو نپسنده

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
جمله اخرشو دوباره بخونید از مادرشدن فقط دادنو بلدی ببینید یه ادم چقدر راحت میتونه بدون اینکه هیچی از ...

برو به برادر شوهرت بگو دختره برات دعا جادو گرفته که مهرش به دلت بیوفته

مواظب دلت و خودت باش

یا بگو دختره قبلا بیمارستان روانی بستری بوده چنبار خودکشی ناموفق داشته

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من باشم میگم خودتون میدونید ولی فرهنگش به شما نمیخوره خیلی سرش تو زندگی دیگرانه و دنبال داستان درست کردن و خاله زنکه و اهل جادو جنبل. اصلا نگو منو اذیت کرد و پشت سرم حرف زد

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم 

ان شالله خداهیچ بنی بشری روبابچش امتحان نکنه توروخداقضاوت هرچی به کنارولی ادموبابچش قضاوت نکنیدیادبگ ...

خودش با میل خودش بچه رو داد

اینو من نمیگم تاپیک های قبلش گفته

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

مادرشوهرم به پسرش میگفت بزار فاطمه یه امار بگیره یکم باهم حرف بزنید ببین چجور بشریه اصلا

اگر ازت آمار گرفتن بگو مامان جان من از این خانم سر یه قضیه ای دلخوری دارم برا همین نمیتونم بی طرف نظر بدم، از مادرم و دیگران درموردش بپرسید 

استارتر داری زندگی جدیدی شروع میکنی، گذشته رو کامل فراموش کن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

اسی من جای تو اعصابم خورد شد 

با مادر شوهرت صحبت کن بگو این زن اهل زندگی نیست 

اهل فنته و دروغه و آرامش رو از خاندانتون میگیره

ولی نمیخواد بگی ک پشت تو حرف زده

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
مادرشوهرم کلا هرکیو پسرتش بخوان میگیره براشون منم بایه بچه دوزاده سیرده ساله زن پسرش شدم موبه مو رسم ...

بنظرمن باید همه چیو صادقانه بگی

شما عروس‌شون هستی قطعا حرف شمارو باور و قبول میکنن

بگو من با شناختی ک از اون دختر دارم و آسیب هایی ک قبلا بهم زده، میدونم جذب موقعیت پسر شما شده و بیاد توی این خانواده همه چیو خراب میکنه و مطمعنم هیچکدوم رنگ آرامش رو نمیبینیم

مطمعنم وقتی این حرف رو بگی باتوجه ب اینکه دختره فامیل‌تونه و ازش شناخت داری  ازت تشکر هم میکنه ک نذاشتی عروس بد گیرش بیاد 

برادرشوهرت با اینهمه کمالاتی ک میگی قطعا دختر براش قحط نیس ک بخاد پیله کنه بهش

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

اسی منم شرایطم مثل توئه با این فرق که هنوز کسی تو زندگیم نیست.اگه دوست داشتی بگو چجوری با شوهرت آشنا شدی

من فکر کنم دیگه مورد خوبی نمیاد خواستگاریم با اینکه خوبم از خیلی جهات ولی نمیدونم کجا و چجوری با یه آقای خوب آشنا بشم 

هر کی میاد خواستگاریم به درد نمیخوره 

من جاری سابقم خیلی تو زندگیم دخالت کرد چون بد ذات بود

اگه این دختره بد ذاته نذا ازدواج کنن به ضررته 

ایشالله خوشبخت بشی جوریکه چشم هر کی که دلتو شکست و پشت سرت بد گفت بترکه از حسادت

سلام فاطمه خانوم امیدوارم حالتون خوب باشه . خطاب به اونایی که قضاوت کردید. امام صادق میگه اگر چیزی رو در فردی مسخره کردی نمیمیری تا توی اون موقعیت قرار بگیری . انقد دل هم و نشکنید . این از این
ببینید شما اگه بخواید مخالفتتونو خیلی واضح نشون بدید خیلی پافشاری کنید شاید ی حالت لج ب برادرشوهرتون دست بده . اگه دقت کنی هرچیزی ک برات ممنوع بشه بهش هوس بیشتری داری دقیقا همینه . فقط یه جمله به مادرشوهرت بگو که من به هیچ عنوان تاییدش نمیکنم باقیش دیگ با خودتونه . بگو من اهل اونجام اهل اون روستام . فامیل خودمونه بدشو نمیتونم بگم اگ بگم تف سربالاس اما در همین حد بگم که نظر من منفیه . کم نیستن دخترایی که بساز باشن حتما نباید از اونجا زن بگیره که . همین و  بگو و تمام . دیگه هم نه درباره اش حرف بزن نه نظر بده هیچی نگو . نگو خبرچینه یا هرچی . کلن سکوت.

هیچ چیز دائمی نیست
اسی منم شرایطم مثل توئه با این فرق که هنوز کسی تو زندگیم نیست.اگه دوست داشتی بگو چجوری با شوهرت آشنا ...

چرا عزیزم ناامید نباش

خاهرمنم با یه بچه  با پسر مجرد ازدواج کرد  تازه بچه‌ش هم پیش خودشه و دامادمون براش پدری میکنه 

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

واقعا کسایی ک قضاوت می کنن یا پشت مردم بدگویی می کنن و حرف میزنن 

از کارما نمیترسن؟

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

خوب کاری میکنی همه چیو بگو قشنگ دختر باور کن پاش برسه تهران شروع میکنه مزخرف گفتن پشت سرت به هیچ عنوان نزار ازدواج کنند

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی

نه من میرم اگه از من تحقیق کردن به مادرشوهرم میگم این دختره اینطوریه خبر چینه و حرف دراره و فلان چون ...

منم باشم دقیقا همینو میگفتم 

اینکه آدم نخاد بدبخت بشه و آرامش و زندگی آرومش بخاطر اومدن یه دختر ۷خط خراب بشه، ینی غرور داره؟!!!!!

دختره همون حرکت پنیرش کافیه برا شناخت

پنیر کیلو ۵۰۰ هزار تومن ! بعد برا شما رایگان ! بخاطر فاطمه جون !

چرا پنیر رو ب خود فاطمه جون نداد ؟!