2777
2789
عنوان

نمیزارم برادرشوهرم بگیرتش😐دختره ی روباه مکار

| مشاهده متن کامل بحث + 26288 بازدید | 228 پست
حالا دوسه هفته گذشته و همش حرف این بوده که اون دختر فامیلتون چقد خونگرم و مودب بود بریم یه صحبت کنیم ...

بخدا ک اون کاربر راست گفت تو پنبر دعا بود وای اسی نذاری اونو بگیرنااااا

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

اسی به مادر شوهرت بگو بیاد منو بگیره🤣🤣🤣

بهش بگو ی جای خوب سراغ دارم😂😂

ولی نه جدی اگه پرسید بگو راستش نظرم اینکه این دختر یکم حاشیه داره حرف میبره میاره، 

خلاصه رک حرف بزن 

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگن موش تو کاسه آدم وسواسی میفته همینه پسره فک میکنه دخترای شهری از ی کنار تیغ زنن ی روستایی بدتر ا ...

اخه ربطی به محل زندگی نداره اصالت مهمه

واقعا تو این سایت خیلی جالبه 

متنفرم ازین ادمایی که اسم خودشون میزارن مادر نمیتونستی مادری کنی به دنیا نمیاوردیش رفتی پی عشقو حال ...

تا ۷ سالگی میتونست بچشو نگه داره 

قانون هم اجازه میداد و پدرش هم هیچ غلطی نمیتونست بکنه 

معلومه همه چیو نمیگه اینجا...

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

عزیزم بنظرم به برادر شوهرت بگو

ولی جوری نگو که بگه تو داری حسودی میکنی

بگو دختر دایی من‌ از همون اول قصد ازدواج نداشته و دوست داره کلا تو روستا زندگی کنه....

دست به سرشون کن بگو نمیشه به صلاح خودته بهش هم حتی بگو خبرچینی میکنه😐

ماشالله به ادب و کمالات شما اونوقت ربطش به شما ؟؟ چقدر بعضیا تفکرات سطح پایین و احمقانه ای دارن

شاید از مادری ک رهاش کرده ضربه خورده اینطوری دلش پره 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
حالا بچه ها میخوام بامادرشوهرم یابرادرشوهرم صحبت کنم و بگم که چقدر اهل حرف دراوردن و دوبهم زنی هست و ...

حتما ب هردو بگو 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

اگه مثل اون بلد کار بودی میتونستی ازدواجو بهم بزنی 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ای خدابعضییاچطوربلدن سه سوته شوهرپیداکننن واقعاکاربلدمیخواداین کارامن خودم اصلاکه نمیتونم اینجوری باشم خجالت میکشم

اسی این اگه بیادعروستون بشه توباززندگیتومیبازی ببخشیدکه رک وراست میگم بااین حرفایی که قبلابرات درست کرده

به نظرم یه جوری بفهمون که کیس مناسبی نیس این وسطم فک میکنن حسودی میکنی که اینطوری میگم

واقعاادم میمونه چی بگه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
شاید از مادری ک رهاش کرده ضربه خورده اینطوری دلش پره

هر کسی تو زندگیش از یه نفر کمه کمش ضربه خورده 

هممون 

ولی دلیل نمیشه همه رو قضاوت کرد 

تا به جای کسی زندگی نکردیم نخوردیم نخوابیدیم راه نرفتیم گریه نکردیم نخندیدم حق نداریم خرده بگیریم بهش 

هزار بار اینو تو همین سایت هم گفتم ما حق همچین رفتاری و نداریم 

ولی یه عده عقده و دل مردگیاشون و بایددد تخلیه کنن آرومم نمیشنا ولی بقیه رو ناراحت میکنن

مادرشوهرت نمیشه ا نقدر کوتاه بین برای پسر عروس انتخاب کنن

مادرشوهرم کلا هرکیو پسرتش بخوان میگیره براشون 

منم بایه بچه دوزاده سیرده ساله زن پسرش شدم موبه مو رسمارو داره انجام میده اصلااا فرقی براشون نداره ببین یه تیکه جواهره این زن 

حیفیم میاد اون بشه عروسش