2777
2789
عنوان

نمیزارم برادرشوهرم بگیرتش😐دختره ی روباه مکار

| مشاهده متن کامل بحث + 26307 بازدید | 228 پست
هر کسی تو زندگیش از یه نفر کمه کمش ضربه خورده هممون ولی دلیل نمیشه همه رو قضاوت کرد تا به جای کسی زن ...

آره درسته.. 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خدابعضییاچطوربلدن سه سوته شوهرپیداکننن واقعاکاربلدمیخواداین کارامن خودم اصلاکه نمیتونم اینجوری با ...

هم میدونی طرف اشتباهه هم اگه بگی حسودیه زن زرنگ. و خفنی هست انگار شرایط سخته 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

حالا بچه ها میخوام بامادرشوهرم یابرادرشوهرم صحبت کنم و بگم که چقدر اهل حرف دراوردن و دوبهم زنی هست و ...

بله بنظرم باید بگی نه همه چیزو ولی در حدی که بناسن اونو چون فردا روز که اومد وفنگ انداخت تو خانواده ازتو گله میکنن چرا نگفتی

وقتی میاد زندیگشو میگو پس به ما ربط داره و ما حق نظر دادن داریم

قشنگ میخوندی استارتر اصلا در مورد زندگی قبلیش و بچه اش از منو شما نظر نخواست 

موضوع تاپیک یه چیز دیگه اس البته اگه بتونید درک کنید

دختر تو بجای این حرص خوردنت .

به شوهرت بگو.

بگو این ذاتش خوب نیست حقیقتا ازیناست که دعا میذاره و فلان.

بمامان یا برادرت بگو خونه خراب کنه.

مابااینا قطع ارتباطیم و فلان

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
قشنگ میخوندی استارتر اصلا در مورد زندگی قبلیش و بچه اش از منو شما نظر نخواست موضوع تاپیک یه چیز دیگه ...

هی اتفاق ۱۰ سال پیشو زیر و رو میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

تا ۷ سالگی میتونست بچشو نگه داره قانون هم اجازه میداد و پدرش هم هیچ غلطی نمیتونست بکنه معلومه همه چی ...

ان شالله خداهیچ بنی بشری روبابچش امتحان نکنه 

توروخداقضاوت هرچی به کنارولی ادموبابچش قضاوت نکنیدیادبگیرم تاجای کسی نیستیم قضاوتش نکنیم بماندکه این وسط پای بچه درمیان باشد

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
نمیزارم بهیچ عنوان

به برادر شوهرت بگو این دختره تو کار دعا جادوئه..خبر رسیده برات جادو کرده مواظب دلت و خودت باش🙂

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

تموم اینابه گوشم میرسید و برام واقعا عجیب بود که ما حتی رفت و امدهم نداشتیم فقط توعروسیای دیگران همو ...

بعضیا انقد احمقن که راجبه چیزی ک نمیدونن قضاوت میکنن خدا سرشون بیاره

هم میدونی طرف اشتباهه هم اگه بگی حسودیه زن زرنگ. و خفنی هست انگار شرایط سخته

اره خیلی سخته

یه کلبری گفت اگه توام مثل اون کاربلدباشی میتونی به همش بزنی

واقعاپای زندگییه اسی وسطه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
اره خیلی سختهیه کلبری گفت اگه توام مثل اون کاربلدباشی میتونی به همش بزنیواقعاپای زندگییه اسی وسطه

کلبر نمیدونم ینی چی ولی من بودم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40