2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برنج که هست چه با مرغ چه با هر غذایی یه یک کیلو عدس میخواد نیم کیلو گوشت و ۱۰۰ تومنم کشمشدیگه ارزون ...

آخه نیم کیلو گوشت خیلی کمه برای عدس پلوی ۲۲ نفره

اصلا هیچیش معلوم نیس

من دیروز عدس پلو با گوشت چرخ کرده درست کردم به اندازه ۲_۳ روز ناهارمون که نخوام دوباره غذا بپزم آخه باردارم خیلی تهوع دارم پای گاز نمی تونم وایسم

۴ تا پیمونه برنج ۱/۵ پیمونه عدس حدود ۵۰۰_۶۰۰ گرم گوشت بدون چربی ریختم همون دیروز گوشتاش تموم شد😑😂امروز قرار شد با نیمرو بخوریم یعنی در این گوشتش کم اومد

اسی واقعا خیلی سخته خدا صبرت بده 

کنسلم که نمی تونی بکنی

حتی آماده کردن غذا در صورت مهیا بودن تمام مواد اولیه برای ۲۲ نفر راحت نیست

من تا حالا بیشترین مهمونی که تونستم مدیریت کنم ۸ نفر بودن

چه برسه به این که نتونی هزینه کنی

لااقل بیا بگو تو خونه چیا داری و چقدرم پول داری برا خرج کردن ببینیم چه میشه کرد

آره تو دمپخت پیدا نیس من یبار برا۳۴نفر دوتا سینه کامل و یه رون خورد کردم دمپخت پختم وقتی نیست آدم چی ...

ایشالا هميشه دست و جیپت پر باشه دختر

خیلی سخته دمت گرم

برا ۳۴ نفر غذا پختن خودش کلی عذابه 

ایشالا هميشه دست و جیپت پر باشه دخترخیلی سخته دمت گرمبرا ۳۴ نفر غذا پختن خودش کلی عذابه

ممنون خواهر همچنین برای شما

آره تازه باردارم بودم کسی نمیدونست ولی برکت زندگی به همین مهمونی دادناس

اسی واقعا خیلی سخته خدا صبرت بده کنسلم که نمی تونی بکنیحتی آماده کردن غذا در صورت مهیا بودن تمام موا ...

۱ سلام عزیزم بله واقعاً خدا صبر بده واقعاً این ماه دستمون خیلی خالیه یعنی نه فقط این ماه کلاً تا یه مدت دستمون خیلی خالیه و خیلی نمی‌تونم خرج کنم 

نمی‌دونم چقدر می‌تونم خرج کنم ولی اینا معتقدند که جز زرشک‌پلو با مرغ هر چیزی بدم خسیسم یعنی اگه مثلاً قیمه هم بدم خسیسم 

به خاطر همین من دیگه کنار مرغ نمی‌تونم غذای دیگه‌ای درست کنم از طرفی یه سریا میگن مرغ می‌خوای بذاری ران کامل بزار 

اما من میگم نه بزار دو تیکه‌اش کنم حداقل تعدادش بیشتر بشه 

نمی‌دونم چیکار کنم