2777
2789

افرین به ارادت همین که تصمیم گرفتی رژیم بگیری واصلاح سبک زندگی کنی وبه سلامتیت فکرکنی ۵۰درصد راه رو رفتی وشمایک قهرمانی پس پرقدرت ادامه بده که تاعید نتیجه اشوببینی ودیگرانو ومهم تراز همه خودتو با تیپ جدیدت شگفت زده بکنی🥰🥰😍😍😍🥰🥰

عزیزم رو قیافه تاثیر دارت لاغری؟

نه فدات شمم زیاد الکی خودتو درگیر این حرفا نکن منم قبل رژیم خیلی شکک داشتم همش میگفتم ریزش مو نگیرم قیافم بدجور نشه صورتم لاغر نشه تنم ترک نخوره یا پوکی استخون نگیرم یا چه میدونم از این حرفااا ولی واقعا تاثیر انچنانی نداشتش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نخور عزیز دلم من وزنم ۸۵ هست دارم سکته میکنم ۷۰ بودم یه سال و نیم قبل.پایین آوردن سخته حداقل به فکر ...

دقیقا منم مثل تو دارم دق میکنم ...از فردا جبلک وچایی که اقای حیاطی تبلیغ میکنه رو سفارش دادم اوردن میخورم گفتن تا عید ۱۳کیلو کم میشم 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
چهار ساعت فستینگ نیست فاصله بین صبحانه و نهاره

همه خب صبحونه میخوره بعد ناهار من هیچی نمیخورم تا ۶ساعت وزنمم کم نشده

دقیقا منم مثل تو دارم دق میکنم ...از فردا جبلک وچایی که اقای حیاطی تبلیغ میکنه رو سفارش دادم اوردن م ...

انشالله کم میکنی اگه خوب بود تو رو خدا به منم بگو.تیروییدت کم کار نیست ؟مال من کم کاره دارو میخورم

فستینگ بگیر خیلی خوبه ۱۶ رو ۸ من رژیم نیستم ولی فستینگ میگیرم فقط ۸ ساعت غذا میخدرم ۱۶ ساعت هیچی اگه ...

یعنی از چندتا چند میخوری ...واینکه کم میخوری یا نه

انشالله کم میکنی اگه خوب بود تو رو خدا به منم بگو.تیروییدت کم کار نیست ؟مال من کم کاره دارو میخورم

انشاءالله همچنین گلم...نه اصلا رفتم از دادم ...تو حاملگی سال ۹۸ کم کار شد بعد زایمان دیگه تموم شد رف ....عب نداره دارو بخوری تو ۶ماه تموم میشه انشاءالله🙏💖

ببین بهت قول میدم من ۲۰تا کم کنم با این چایی وجلبک ...چاییم زیاد تموم نمیشه جلبک دوتاس تموم میشه اما چاییم نه ...حتما بقیه ی چاییم رو میفرستم برات تو هم بخوری ...بهم درخواست دوستی بده یادم بمونه کاربریت ...البته اشنایی خیلی دیدمت 😅

۲ تا ۱۰ نه رژیم نیستم کم که به اندازه میخدرم ولی از امروز شیرینی جات و میخوام حذف کنم کلا

باشه منم از ۱۲شروع میکنم تا ۸شب.....مثلا صبحونه جقد نون یا بربری میخوری ....یا برنج چقد ....من قندوشکر نمیخورم خرما میخورم ...شیرینی هم تو مناسبتا تولد وعید فقط....تنقلات چی میخوری

انشاءالله همچنین گلم...نه اصلا رفتم از دادم ...تو حاملگی سال ۹۸ کم کار شد بعد زایمان دیگه تموم شد رف ...

کم کار رو باید مادام العمر دارو بخوری اما واسه بعضی ها به ندرت خوب میشه شما هم یه آزمایش بده انشالله که نباشه

کم کار رو باید مادام العمر دارو بخوری اما واسه بعضی ها به ندرت خوب میشه شما هم یه آزمایش بده انشالله ...

مال من از حاملگی بود تو این پنج سال چندین بار آز دادم...امسال ندادم فردا میرم میدم ممنونم