2777
2789
عنوان

حالم از مهمون بهم میخوره بچه هاتونو جمع کنید لااقل

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 116 پست
نباید اجازه میدادی دستمال خیس بکشهماست رو بریز روش تا جوهر رو جذب کنهبعد با قاشق جمع کن ، اگه پاک نک ...

ماست رو قبلا واسه فرش امتحان کردم اره خدایی جواب داد 

بذار امتحان کنم😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مبل شویی زنگ بزنم میان اینجا درست می‌کنن یا می‌برن مبلو؟

نه نمی‌برن تو خونه تمیزش میکنن زنگ بزن یه قیمت بگیر 

بهترین راه هم همینه خودت هر کاریش کنی کثیفی میره تو بافت مبلت

بابا مگه ول می‌کنه دستمالو هی می‌کشه روش دهنشو سرویس کرد دو تا هم امتحان دارم خیر سرم 😭

بهش بگو ولش کنه مگ جوهر با اب پاک میشه اخه

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
اره تماس گرفتم گفت ۹۰۰

خب گفتی چند دست مبل ؟ یا فقط یکیو گفت ۹۰۰؟

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
خوب خودکار چرا دست بچه دادین؟از کجا آورد؟اگه از خونه شما برداشته اشتباه از شما بوده..ولی اگه خودکار ...

😑😑😑💔 باز شروع شد 

چون مهمان دارن باید خودکار و همه چی و بردارن؟ 

بچه رو نباید درست تربیت کنی که عقلش برسه 

۱۰ سالش هم شد میخوان بگردن خودکار جنع کنن دنبالش؟

ما یه بار خونه تازه عروس دعوت بودبم، بچه مهمون یه چایی کامل رو ریخت رو فرش کرم روشن... بدبخت عروسه ف ...

من بخدا هیچی نمیدم دست بجم

خوراکی هم بخواد میذارمش کنار خودم

خورد بعد بره

اون یکی بچم خونه خودمونم چیزی میریخت سریع جارودستی میکشید

آشغال خوراکیشو بیروت و خونه میریخت سطل زباله

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

تمیز میشه نترس. کی بودن حالا؟

من قاعده م اینه که کسی حساسه تا جای ممکن مهمون بچه‌دار دعوت نکنه، روی مبل روکش بندازه لوازم شکستنی رو جمع کنه. البته که مهمونم باید بچه رو ول نکنه که به همه چی گند بزنه

وایییی امان از مهمون 

مایه مهمون داشتیم اومد خط چشم که مشکی هست و زد به مبل 😶😐

مبل ماهم سفید روشن بعد مامانش میگفت عیب نداره معلوم که نیست شما میخواید میلتون و عوض کنید درحالی که فقط چند ماه بود خریده بودیم 😶😐 امان از مامانای بیعشور اصلا انگار از پشت کوه اومدن ای خدااااا