2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 47 پست
گاهی از دهنت میپره دیگهطرز فکرمم همینه به نظرم قبیحه هنوز یه دختر بره التماس یکی بیاد منو بگیره به س ...

التماس نمیکنه که، آشنا میشن باهم. خارجی هام دارن. به نظرم بیشتر ازدواج سنتی مضحکه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توبه کن. یه دور تسبیح از ته دلت استغفار بگواگه میتونی یه مبلغی به عنوان رد مظالم پرداخت کن(سنگینی ه ...

صد میدم 

باید بدم صدقه ؟ 

میشه صدقه داد ؟ 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
التماس نمیکنه که، آشنا میشن باهم. خارجی هام دارن. به نظرم بیشتر ازدواج سنتی مضحکه

سنتی دگ وجود نداره سنتی ها هم میرن لاقل یه ماه بیرون و میان 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
چجوری ؟ وای بدبخت شدم 😪😪😪

تو همین سایت راجبه ازدواج و واسطه گری یه چیزی گفتم زیاد چیز بدی هم نبود یه جوری کارما پس دادم قشنگ فهمیدم شاید دل بعضیا بابت اون خرف شکسته

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد
والا به شما هیچ ربطی نداره اگر فضول کار مردمی خب ادامه بده فقط یادت نره برا اونم توبه کنیا

به من ربط نداره اوکی کی گفت ربط داره برا خودم نمیپشندم چرا همش میخواین حمله کنید به ادم !

تو همین سایت راجبه ازدواج و واسطه گری یه چیزی گفتم زیاد چیز بدی هم نبود یه جوری کارما پس دادم قشنگ ف ...

میشه بگی چی گفتی ؟ 

الان یادم میاد معلمم رو خیلی قضاوت کردم الان خودمم تو اون موقعیتم الان تو این تایپک یادم اومد😐😐😐 ...

بله. هر وقت کسی رو قضاوت کنیم ، دقیقا تو همون شرایط قرار می‌گیریم که بهمون اثبات بشه همه ما در تاریکی مثل همیم. 

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

میشه بگی چی گفتی ؟

خب الان بگم که دوباره اون حرف تکرار میشه و یه عده میخونن فقط بگم کسی رو نهی نکن سرت میاد من با اینکه سنتی برام خواستگار پیدا میشد ولی هر کدوم به دلیلی نمیشد آخرش کارم به همین سایتای ازدواج افتاد با اینکه دوس نداشتم اینکارو کنم خواهشا نه فقط تو این مورد تو هیچ موردی کسی رو قضاوت نکن

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد
بله. هر وقت کسی رو قضاوت کنیم ، دقیقا تو همون شرایط قرار می‌گیریم که بهمون اثبات بشه همه ما در تاریک ...

وای خدا نکنه من تو اون شرایط باشم 

از دهنم پرید خیلی ناراحتم 

این کارا برا خودم قبیح میدونم یه دختر بره بگه یکی بیاد بگیرم و ازین حرفا حالا اینش ب کنار 

کاش با رد مظالم اوکی شه 

خب الان بگم که دوباره اون حرف تکرار میشه و یه عده میخونن فقط بگم کسی رو نهی نکن سرت میاد من با اینکه ...

تو چند سالته ؟ 

حالا سایته ب دردت خورد ؟