2777
2789

من ۹ هفته هستم خیلی خستم بی حالم دوست دارم بخوابم همش دوتا هم بچه دارم. خونمون ترکیده حالش ندارم بلند شم.شما چی

الا بذکر الله تطمئن القلوب

من از دیروز استراحتم

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا ۱۶ هفته سعی کن زیاد سرپا نباشی من کار زیادی نمی‌کردم اما بازم طول دهانه رحمم کوچیک شده دکترمم فردا میاد معلوم نیست سرکلاژ کنه یاپساری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

چرا چند هفته ای

۲۴ هفته دیروز سنو بودم طول دهانه رحمم شده بود ۲۸

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا ۱۶ هفته سعی کن زیاد سرپا نباشی من کار زیادی نمی‌کردم اما بازم طول دهانه رحمم کوچیک شده دکترمم فرد ...

اخه نمیشه دوتا هم بچه دارم همش در حال رفت و آمدم دخترم میبرم مدرسه میارم 

من الان تو ۷ ماهم اولاش همش بی‌حال و بی جون بودم یه چند ماه خوب شدم دوباره الان سختمه زود خسته میشم یه ذره کار میکنم میام استراحت میکنم دوباره شروع میکنم. ولی نمی ذارم کارام بمونه تو اون تایم که هنوز خسته نشدم تند تند کارامو میکنم 

من کلا به بار تجربه بارداری داشتم و تا دم اتاق عمل همه کارامو خودم کردم یعنی کاری نمونده بود تواون ۹ماه من نکنم 🤦‍♀️اسباب کشی کردم مسافرت رفتم خونه تمیز کردم هرکاری بگی کردم انواع مهمونی دادم بااینکه استراحت مطلق بودم 😬😁🤦‍♀️

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
انشالله صحیح سالم زایمان کنی مراقبت کن

انشاءالله توهم نی نیت صحیح سالم بغل کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من کلا به بار تجربه بارداری داشتم و تا دم اتاق عمل همه کارامو خودم کردم یعنی کاری نمونده بود تواون ۹ ...

وای منم دو سه ماه دیگه اثاث کشی دارم