2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 47 پست
بله. هر وقت کسی رو قضاوت کنیم ، دقیقا تو همون شرایط قرار می‌گیریم که بهمون اثبات بشه همه ما در تاریک ...

واقعا خاک توسرم من خیلی دوسشون داشتم ولی ناخواسته قضاوت کردم البته نه اینکه خودشون متوجه بشن تو دلم بیشتر 

خیلی پشیمونم الانم یه دفعه یادم اومد بعد چن سال  

بدون امضا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب الان بگم که دوباره اون حرف تکرار میشه و یه عده میخونن فقط بگم کسی رو نهی نکن سرت میاد من با اینکه ...

واقعا راست میگی واسه همینه میگن کمتر صحبت کردن بهتره اینجوری هرچی به زبون آدم نمیاد 😔

بدون امضا

تو چند سالته ؟ حالا سایته ب دردت خورد ؟

۳۰ سال چی بگم والا تو این سایتا چون ورودش برا همه آزاده همه جور آدمی هست هم خوب هم بد باید خیلی دقت کرد بدون هیچ وابستگی رفت و آمد کرد تا همه جیز طرف رو خوب بفهمی

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد
صد میدم باید بدم صدقه ؟ میشه صدقه داد ؟

نه عزیزم با صدقه فرق داره. 

باید بدی به مرجع تقلید(تا اون تو به ادمی که میدونه نیاز داره برسونه) 

برای اینکار میتونی بری تو سایت مرجعتقلیدت و گزینه رد مظالم رو انتخاب کنی و پرداخت اینترنتی انجام بدی 

من مقلد رهبرهستم تو سایت اقای خامنه ای پرداخت میکنم

میتونی هم بدی به امام جماعت مسجد و بگی رد مظالمه و اسم مرجعت رو بگی اونها برات میرسونن

نه عزیزم با صدقه فرق داره. باید بدی به مرجع تقلید(تا اون تو به ادمی که میدونه نیاز داره برسونه) برای ...

شما چطوری از سایت رهبری میدید من نمیتونم اون گزینه رو پیدا کنم از حرم رضوی پرداخت میکنم 

بدون امضا

۳۰ سال چی بگم والا تو این سایتا چون ورودش برا همه آزاده همه جور آدمی هست هم خوب هم بد باید خیلی دقت ...

دوست منم اصرار میکنه برم تو سایت ولی به نظرم از هر جا ادم هست خیلی سخته و خیلی باید بگردی همون تو دنیای واقعی بهتره 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
سلام سرچ کنید پرداخت رد مظالم سایت رهبری

من تو سایت رهبری رفتم ولی نبود رد مظالم 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
قبلا زدم چیزی نمیاد برای همین پرسیدم

برا منم نیومد 

برا منم نیومد

عزیزم یه سایت بود که خبرگزاری ایرنا هم اون رو گذاشته معتبر باید باشه سایتش چن تا گزینه داره یکیش صدقه نوشته بقیش هم کمک به مردم لبنان میتونی ردمظالمت رو بدی کمک به مردم لبنان اگه نه هم اگه کسی رو میشناسی از نظر مالی یه مقدار ضعیفه اون مبلغ یا هرچیز دیگه رو بهشون بدی 

بدون امضا

عزیزم یه سایت بود که خبرگزاری ایرنا هم اون رو گذاشته معتبر باید باشه سایتش چن تا گزینه داره یکیش صدق ...

سایتشو نداری بدی