2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه من رو راهنمایی کنید خانوما؟

من همیشه میرفتم کارای مادر شوهرم رو میکردم 

ولی اون رفتار درستی نداشت بخاطر همین یکم رفت و آمدم رو کمتر کردم 

حالا بهش برخورده که چرا دیگه کمتر میرم

به شوهرم گفته 

شوهرمم به من گفت برو منم با دلیل گفتم نمیرم  و...

حالا شوهرم ازم سرد شده قهر میکنه الکی و بهونه گیر شده 

چیکار کنم من؟

برای درک دیگران باید تو همون آبی شنا کنی که اونارو غرق کرده
این اسمش زندگی‌مشترک‌نیس تو کشور ما اشتباه تعبیه شده اتفاقن اینکه مال خودت نباشی یعنی کلن اشتباه انت ...

فعلا ک تو ایرانی هروقت رفتی یه کشور دیگه میتونی مخالفت کنی مردای ایرانی اکثرا بچه ننه هستن ،خود منم بخاطر همین تاحالا ازدواج نکردم

☕🎵🍫🍻

با همسرت صحبت کن بگو برای رفت و آمد حد واندازه ای تعیین کنید بگو بیشتر از این خونه مادرت نمیاد در کل وظیف نیست زود به زود خونه مادرشوهر برید ماهی یه بار هم برید خوبه از همون اول توافق کن

میشه من رو راهنمایی کنید خانوما؟من همیشه میرفتم کارای مادر شوهرم رو میکردم ولی اون رفتار درستی نداشت ...

کار خودتو بکن شوهرتم عادت میکنه. از اول نباید به چیزی که رضایت نداریم عادتشون بدیم. 

میشه من رو راهنمایی کنید خانوما؟من همیشه میرفتم کارای مادر شوهرم رو میکردم ولی اون رفتار درستی نداشت ...

شما کارتون درسته شوهرتون انتظار بیجایی داره اهمییت نده کم کم عادت میکنه بخوای دست به زیر باشی تا آخر عمر باید همین شکلی باشی 

فعلا ک تو ایرانی هروقت رفتی یه کشور دیگه میتونی مخالفت کنی مردای ایرانی اکثرا بچه ننه هستن ،خود منم ...

کم‌کم باید هرچیزی از جایی شروع شه تا ده سال پیش هرکی ازدواج میکرد باید عروسی میگرفت الان جا افتاده که نگیرن یا خانوادگی‌بگیرن

کار خودتو بکن شوهرتم عادت میکنه. از اول نباید به چیزی که رضایت نداریم عادتشون بدیم.

شوهرم میگه چون تو عروس کوچیکه هستی باید بری همه کاراشو بکنی

وقتی هم میرم هیچ کدومشون تشکر نمیکنن 

شوهرم میگه حالا ۱۰ دقیقه رفتی پایین و اومدی چیکار کردی مگه ...

انگار وظیفمه هر روز برم ...

بعدم پیش همه بدی منو میگه مادر شوهرم میگه همش خوابه و نمیاد کمک من و فلان و...

برای درک دیگران باید تو همون آبی شنا کنی که اونارو غرق کرده