منظورم اینه که شوهره زنش رو مجبور نمیکرد که باید بریم به مامانم اینا سر بزنیم و فلان. چون اکثر خانوما راضی نیستن انقدر به فامیل شوهر سر بزنن (و بلعکس)
کاش بعد ازدواج هر کسی هر موقع میخواست خودش میرفت به خانوادش سر میزد و اگه مهمونی ای چیزی هم بود همسرش رو مجبور نمیکرد حتما بره. اینجوری خیلی از کدورتها هم اتفاق نمی افتاد. هر کسی میرفت خونه خانواده خودش و خوش و خرم برمی گشت
میشه من رو راهنمایی کنید خانوما؟من همیشه میرفتم کارای مادر شوهرم رو میکردم ولی اون رفتار درستی نداشت ...
مگه شوهرت میاد کار باباتو انجام بده هرچی شوهرت بهت دستور میده تو هم بگو باید هر روز بریم خونه بابام باید کار بابام رو انجام بدی کاری که وظیفت نیست رو از اول قبول نکن نزار شوهرت روت سوار شه با کوتاه اومدن و چشم گفتن پیش شوهرت عزیز نمیشی کوچیکتر میشی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
میگه این کار ت بی احترامی به پدر و مادرم هست یعنی راست میگه؟بخدا روانی شدم همش با اعصابم بازی میکنن ...
نه حرفشون رو گوش نده میخوان به زور ازت سواری بگیرن زن وظیفه نیست حتی تو خونه خودش کنه تغییر رویه بده دیگه کار مادرشوهرت رو نکن اونم عادت میکنه خانم خونه خودت باش
واقعا درک ندارین که طرف هم مامان بابا داره؟ فقط شما مامان بابا دارین؟جالبه
خب رفت و آمد حد واندازه داره یکی دلش نمیخواد بیشتر از ماهی یه بار خونه خانواده همسرش بره چه مرد چه زن حالا اگه یکی میخواد هر روز بره خونه باباش سر بزنه خودش تنها بره
منم دقیقا همین رو بهش گفتم میگه من مردم تو زنی... میگه تو عروس کوچیکه هستی منم پسر کوچیکه ام باید تا ...
نه بگو تو در قبال پدر مادرت مسئولی شما شرعا و قانونا وظیفه ای نداری شوهرت خودش بره کارهای مادرش رو انجام بده مرد و زن نداره بگو من زنت نشدم که کمک کار مادرت بشم
عزیزم عرفش اینه یک روز در هفته برین خونه مادر تو یک روز برین خونه مادر اونتو دوس داری شوهرت نیاد خو ...
چرا دوست دارم ولی اگه اندازه ای داشته باشه اشکالی نداره بعضی ها به زور میخوان هر روز یا هفته چندبار زنشون بره خونه مادرشوهر ولی خودشون مادرزنشون نرن اینجور باشه درست نیست