2777
2789
عنوان

خواستگاری ازش بدمون میاد ولی خانواده اصرار دارن قبول کن😩

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 55 پست
قبول که نمیکنم ولی آره زوره خیلی کشمکش داریم و رو اعصابمن کلی مریضی گرفتم بااین کاراشون

بهشون بگو اگ قبول کنم زندگیم سیاه بشه با ی بچه قبولم میکنید ؟! با ایندم بازی نکنید

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه به دلت ننشسته،  با دلیل محکم خانواده ات رو راضی کن .

مثلا بگو شما دلتون میخواد فردا روزی که بدون رضایت قلبی  با این بنده خدا ازدواج کردم و شب و روز تو خونه از دستش فراری باشم و نتونم خوب رفتار کنم و کارم به طلاق کشید . اون وقت بدتره یا الآن که مجرد هستم و دردسری ندارم؟؟؟ 

اتفاقا اینکه ۳۷سالشه و هنوز ازدواج نکرده ولی هیچی هم نداره نشون میده به درد ازدواج نمیخورهظاهرش به ک ...

وای حتی رانندگی هم بلد نبود😑بعد کلا ظاهرشم شبیه خواجه ها بود به نظرم تو باروری اینا هم مشکل داشته باشه ظاهرش یه جور عجیبی بود

اشتباهت اینه با داد و بیداد و بحث با مادرت و خانوادت حرف میزنی

باید با آرامش و زبون خوش حرفاتو باهاشون بزنی و مشکلت و حل کنی و توجیه شون کنی

وقتی بحث میکنی اونا فقط صدای دادتو میشنون؛ به حرفات گوش نمیدن

ایشالا یک ازدواج خوب و موفق داشته‌ باشی

میتونی سایت های همسریابی یا سایت آدم و حوا ثبت نام کنی و آشنا بشی

وای حتی رانندگی هم بلد نبود😑بعد کلا ظاهرشم شبیه خواجه ها بود به نظرم تو باروری اینا هم مشکل داشته ب ...

با منطق حرف بزن نگو از قیافه اش خوشم نمیاد

بگو از آدمی که این سن رسیده هیچی نداره مرد زندگی در نمیاد

مجرد بودم که میتونسته طی این سالها کار کردن پولهاش رو جمع کنه 

قبول که نمیکنم ولی آره زوره خیلی کشمکش داریم و رو اعصابمن کلی مریضی گرفتم بااین کاراشون

ببین قاطعیت داشته باش

اینا تاکتیکشونه اینجوری میکنن اخرش یجا وا میدی

یبار با نهایت تحاکم بگو نه بعد هرچی حرف زدن جواب نده و جمعشونو ترک کن انرژیتو هدر نده چون ممکنه هسته بشی تهش