2777
2789
عنوان

انرژی زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 35 پست

۶.وابسته به هیچ چیز حتی بچه هاتون نباشید شما اولویت اول زندگیتون هستید هیچ زن وابسته ای جذاب نبست و انرژی زنانه نمیتونه در او فعال بشه در عین حال که عشق می ورزید و همه رو دوست دارید خودتون رو اولویت بذارید

۷.هدف های کوتاه مدت که عاشق انجامش هستید برای خودتون بذارید مهارت های خودتون رو رشد بدید هرچه که هست مهم نیست مهم اینه یه هدفی داشته باشید که صبح مشغولش باشید و برای اون شوق و ذوق پیدا کنید

۸.حتما هفته ای دوبار پیاده روی برید و اصلاااا خودتون رو تو خونه محبوس نکنید چون انرژی تون میاد پایین

۹.با افرادی که سمی هستند و بهتون انرژی منفی میدن اگر امکانش هست قطع ارتباط کنید کم کم تا حذف بشن اگر امکانش نیست سعی کنید وارد بحث و درگیری نشید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱۰.روی ذهنیتون خودتون کار کنید مثلا کتابهایی که دوست دارید بخونید حتی رمان یا تاریخی، روانشناسی، علمی و.... مهم نیست ولی اطلاعات خودتون رو رشد بدید در زمینه ای که دوست دارید 

۱۱.هرگز پشت سر کسی حرف نزنید به جاش از، خوبی هاش بگید مخصوصا اگر همسر دارید اصلااااا پشت سر همسرتون در جمع ها حرف نزید

۱۲.از مسائل خصوصی خونه زندگیتون به دیگران نگید سفره دلتون رو باز نکنید پیش هرکس اجازه بدید مثل یک کتاب بقیه صفحه به صفحه شما رو ورق بزنن و کشفتون کنن نه اینکه همه چی رو درمورد خودتون بگید

۱۴.سعی کنید  لبخند به لب داشته باشید ولی نه همیشه و بیش از، حد چهره گشاده رو داشته باشید 

۱۵.با افراد غریبه ارتباط بگیرید اول از ساده شروع کنید مثلا یه فردی تو ایستگاه اتوبوس یا مترو می بینید یه مکالمه کوتاه رو شروع کنید تا ترستون بریزه 

۱۶.ریسک پذیر باشید انقدر نخواهید در محدوده امنتون بمونید هرکس خودش میدونه در چه محدوده امنی گیر افتاده فقط، یه قدم از، محدوده امنتون خارج بشید اجازه بدید زندگی کنید 

۱۷.اگر مجردید در برخورد با جنس مخالف با اولین لبخند وا ندید اجازه بدید طرف مقابل براتون تلاش کنه ولی الکی کلاس نذارید منظور اینه اجازه بدید مرد تلاش کنه براتون 

۱۸.ترس از دادن چیزی رو نداشته باشید هرچی بره بهترش میاد این رو باید هر روز به خودتون بگید تا انقدر برای ترس توی هر رابطه ای نمونید و هر رفتاری رو تحمل نکنید

۱۹.برای خودتون چارچوب و مرزبندی داشته باشید اینکه هیچ خط، قرمزی نداشته باشید اصلا جذاب نیست و ادما از روتون رد میشن راااحت

۲۰.معنویت خودتون رو تقویت کنید منظور فقط، نماز و دعا نیست منظور حس معنویت درونیه که نتیجه اش سبک شدن روحه مثلا با خدا صحبت کنید، یوگا کنید، موزیک ارامش بخش گوش کنید، مدیشتین کنید و.... 

۲۱.هر روز یک ساعت فقط مختص خودتون داشته باشید که هرکاری که دوست داشتید انجام بدید مثلا نقاشی یا فیلم ببینید یا اینکه هرکاری که فقط مختص خودتونه انجام بدید

۲۲.هر روز دوش بگیرید، به پوستتون برسید به ناخن ها نمیخواد هزینه چندانی کنید فقط، با خودتون دوست باشید و برای خودتون زمان بذارید

۲۳.باید بهترین دوست خودتون باشید وقتی بهترین دوستتون یه کار اشتباه انجام میده چه واکنشی نشون میدید؟؟ باید با خودتون مهربون باشید و عشق بدید به خودتون 

۲۴.همیشه مرتب باشید حتی وقتی تنها هستید باید مرتب و خوشگل باشید هم اطرافتون هم لباس هاتون 

۲۵.عطر بزنید حتی تو تنهایی نمیدونید طوری که با خودتون در تنهایی رفتار میکنید تا چه حد در برخورد و اجترام دیگران باشما موثره!!!! انرژی شما ناخوادآگاه بهشون منتقل میشه و کاملا مشخصه شما در تنهایی عاشق خودتی یا نه!! 

۲۶.اگر مجرد هستی هدفت رد ارتباط نذار هدفت رو رشد خودت بذار در مسیر انسان های شایسته وارد زندگیت میشن که اونها هم ارزشمندن و اتفاقا ارزش تو رو میفهمن

۲۷.اگر متاهل هستی همه زندگیت رو همسرت نذار اولویت خودت باش ولی عشق بورز و نه از، روی ترس یا زور بلکه از روی لطافت بخدا که مردا هیچ چیزی جز، زن آروم و قوی دوست ندارن و دیوونش میشن

۲۸.غر نزنید!!!!؛! اصلا غر زدن به شدت انرژی زنانه رو پایین میاره و شما رو در چشم فرد مقابل به یک فرد ضعیف تبدیل میکنه