2777
2789
عنوان

انرژی زنانه

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 35 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب به عنوان ادامه تکنیک ها: نمیدونم نکته چندمه

با همه افراد خوب برخورد کنید چه افرادی که از نظرتون فقیر هستن چه پولدار فقط، لطفا بیش از، حد متواضع نباشید تا سوارتون بشن

در هرجمعی وارد شدید بلند سلام کنید نه خیلی ها ولی طوری باشید که از همون اول خودتون رو ابراز کنید گوشه گیر نباشید البته بعضی افراد درونگرا هستن هیچ مشکلی نداره میتونید درونگرا باشید ولی منزوی نباشید یعنی اگر نظر خواستن بیان کنید حتی اگر مخالف جمع هست

اجازه بدید مردا براتون خرج کنن اینکه عذاب وجدان بگیرید نشونه پایین بودن زنانگیه ولی لطفا مردها رو کیف پولتون ندونید اصلا جذاب نیست تعاااادل داشته باشید 

عزیزای دلم اینجا اومدن سخته کمی برام و اینکه عکسا هم تایید نمیکنه را اینکه عکس بدی نبودددد:((((( من یه چنل تو تل گ. رام میزنم هرکی دوست داشت اد بشه فقط خانمای جذاب بیان اهل غر زدنی و میخوای ایراد بگیری نیا لطفا  میخوام چالش بذارم باهم انجام بدیم و خودمون رو رشد بدیم 👇آیدی چنل تل گ. رام  

@fitooxen

آیدی رو در تل. گر. ام سرچ کن یا کپی کن در قسمت پیام های ذخیره تل. گر. ام پیست کن بعد بزن روش بیاین 

لینکم نمیذاره بزارم:(((((((