2777
2789
عنوان

ولی فکر کنم هیچ شهری مثل مشهد نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2348 بازدید | 132 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفاهی گردشگری تفریحی سیاسی و.. عالیه فقط مشکلش همون ترافیک که عادت کردیم و هوا

هوا رو هم رفته یک ماه هم آلوده نیست اونم بیشتر اواخر پاییز

بعدش خوب میشه دیگه

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

حس بد نگیر جانمبه عنوان یه بزرگسال بپذیر واقعیت رو کودکانه رفتار کردن و گارد گرفتن و نق زدن این حقیق ...

عزیزم لطفا جوری رفتار نکنید که با یه بچه دارید صحبت میکنید من نزدیک به سی سال سن دارم 

بله شهر شلوغ هست اتباع خارجی هم زیاد داره اما دلیل نمیشه که به مردای اون شهر توهین کنید من نمیخوام دفاع کنم اما قبول کنید مرد هیز همه جا هست نگفتم همه مردا مشهد خوبن 

تو کامنت قبلیش گفتم که مشهد هوای الوده ای داره ولی هنوز به حد تهران که کلا هوای پاک نداره نرسیده

مشهد چندین بار قهوه ای شده هواش 

ولی اصفهان و تهران تهش قرمز بشن

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
یه بار نزدیک ۱۴ سال پیش اومدم دیگه نشد بیام ولی تعریفشو زیاد شنیدم

ایشالله بازم بتونید سفر کنید😍

وبهتون خوش بگذره🙏

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
عزیزم لطفا جوری رفتار نکنید که با یه بچه دارید صحبت میکنید من نزدیک به سی سال سن دارم بله شهر شلوغ ه ...

اگر کلامتون با سن‌تون همخوانی داشته باشه دیگه نیازی به اعلام سن تون برای قدرت نمایی ندارید

کسی توهین نکرده! میگن حرف رو بنداز زمین صاحبش برمی‌داره

همه اینجا نظرشون رو راجب تجربه شون گفتن تجربه همه مون تقریبا مشترکه

آن چیز که عیان هست چه حاجت به بیان است!