2777
2789
عنوان

فهمیدم شوهرم همه چیوبه مامانش میگه

472 بازدید | 32 پست

دیشب توماشین گوشیم دست بچم بود دستش خورده صداهاضبط شده  من رفتم تاجایی شوهرم ومادرشوهرم توماشین بودن بعدا که گوش کردم دیدم هرچی ازریزودرشت وخصوصی ترین مسائل زندگیه خونواده من  روکه گاهی وقتامن دردودل میکنه پیشش یاخودش فهمیده به مامانش میگه دارم دیوونه میشم نمیدونم چطورباشوهرم برخوردکنم اصلا باورم نمیشه اینقدبچه ننه باشه

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎

ای وای 🥲 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه زنها به مادرشون نمیگند .کی نمیگه .مرد هم ادمه دیگه .

اصلا یک چیزایی روگفت که من واقعاتعجب کردم بعدم مادرشوهرمن میشه جاریه خاله بابام خبربه گوش اوناهم میرسه

مگه زنها به مادرشون نمیگند .کی نمیگه .مرد هم ادمه دیگه .

کارش اشتباهه بعدا میتونه باعث دخالت اونا و اذیت شدن طرفین بشه

میتونه باعث به هم. خوردن رابطه ی دو خانواده بشه

میتونه باعث عوض شدن دیدگاهشون به خانواده ی دختر بشه

این خودش یه غی ت یا ابر  زی نیست؟ 

اصلا یک چیزایی روگفت که من واقعاتعجب کردم بعدم مادرشوهرمن میشه جاریه خاله بابام خبربه گوش اوناهم میر ...

گوش نده .

همه همینند .

اشتباهت اینه که گوش دادی 

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

درس خوبی شد تا همه چیز رو به همسرت نگی

مادر بزرگم میگه نمک غذا رو پنهان از شوهرت بریز ( یعنی همه چیز رو بهش نگو ) 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
تو خودت هر چیزی درباره خانواده رو نباید به شوهرت بگی

فک نمیکردم همچین آدمی باشه من محض  اینکه غصه دلم آروم بشه مثل احمقابهش گفتم

واقعاتوقع نداشتم آتیش گرفتم ازاینکارش اصلا یک چیزایی ازخونوادم گفت که دشمن شادکن بود

گوش دادن اشتباه بود.

همه میگند

همه زنها دردو دل میکنند 

ما زنها نمیگیم میگیم .

مردا هم ادمند میگند.

خیلی زنها خواهشون مادرشون هم تو گوششون میگند جادوشون میکنند علیه شوهر.

مرده دیگه از خانواده زن شاکیه .مثل عروس 

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ