2777
2789
عنوان

فهمیدم شوهرم همه چیوبه مامانش میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 32 پست
واقعاراست میگی من بیشعورهمه مسائل خصوصی وریزبه ریزخونوادمواومدم بهش گفتم یکباربهش نگفته بودم تاچندوق ...

من بودم بهش میگفتم دست بچه خورده تو ماشین صداها ضبط شدن

بعدم ویس رو واسش میذاشتم

اخرشم میگفتم دیگه تموم شد اون موقع ک فک میکردم رفیقمی و محرم رازم بعدم نمیذاشتم هیچی بگه کلا بحثو نباید کش بدی ک از عذاب وجدان ندونه چیکار کنه

اتفاقا میگفتم بذار بفهمه دیگه بهش اعتماد نمیکنم شاید خودشو جمع کرد

من بودم بهش میگفتم دست بچه خورده تو ماشین صداها ضبط شدنبعدم ویس رو واسش میذاشتماخرشم میگفتم دیگه تمو ...

باورکن یکباریک مسئله ای راجع بع داییش بود میخاستن من نفهمم بعدمن ازیک طریقی فهمیدم چنان دعوایی بامن کرد  بعدالانمیبینم همچین بلایی سرمن درآورده

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم بهش نگم بازخونوادم جلوش چیزی بگن یاازطریق یکی ازفامیلابفهمه بازکف دست مامانشه مسائلمون

همه همینند .

هرکاری کنی میپرسند .از هر راهی زود میفهمند 

رازدارترین فامیل ما عروسی بود که حامله بود وقت زایمان همه فهمیدند بچه اش پسره .حتی نگفته بود حامله ام .

وقتی خواسته از مادرشوهرش جدا شه کاراش تموم شد اخرش گفت .

چند سال بعد تک  پسرش بزرگ شد زن گرفت برنامه هاش را واسه رفتن به امریکا چید .همه کارا کرد اخرش به مادرش گفت دارم میرم امریکا .این قدر رازدارند..

بازم رازهای اینها فهمیده میشد .

اصلا ادمها خودشون میفهمند .از این ور و اون ور میشنوند .حتی فامیلای دور.

مثلا دختر فامیلمون با کلی ارزو ازدواج کرد البته پز هم دادندکلی ساخته بود و جون کنده بود پای زندگیش ده سال بعد طلاق گرفت .زن داداشش گفت جلو جلوبه ما  طلاق گرفته .مامان باباش روشون نشد بگند.اصلا اشاره نکردند .

به نظرم هم تو هم حرفی نزن .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ