2777
2789
من یکی از همکارام هست میره سر میز همکاران دیگه و خوراکی هاشونو برمیداره ؟باورت میشه ؟همیشه میگه گشنم ...

بعضی کلا ذاتا بی لول و کلاسن

راحتن

فاقد شعورن زندگی رو بدون فکر و استرس و سختی میگذرونن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضی کلا ذاتا بی لول و کلاسنراحتنفاقد شعورن زندگی رو بدون فکر و استرس و سختی میگذرونن

اره بعضیا انقدر رفتار و گفتارشون زیباس که ادم لذت میبره. ولی  یه سری واقعا بی شخصیتن . هر حرفی رو میزنن. هر رفتار زشتی رو انجام میدن

زنداداشم. چون فکر میکنه عقل کله. دوتا خونه داداشمو فروخته از دوم دبیرستان خودشو رسونده دکتری . اونم دانشگاه آزاد ! من نمیگم تحصیل بده ولی دارو ندار شوهرتو خرج یه رشته الکی کنی که دکتری بگیری نه . هر کی میخواد تحصیل کنه باید خونه پدرش اینکارو کنه . الانم یادش افتاده به سر داداشم زیاده تمام پولشو میگیره و بهش پول تو جیبی میده و برای هر کار ما همه نظر میده ! مثلا من چجوری با همسرم حرف بزنم ! چجوری بچمو تربیت کنم ! چجوری ارایش کنم ! چی بخرم ! عدس پلو را با ماست نخورم و تو ریز کارای همه فضولی میکنه ... و با شوهر همه بگو و بخند میکنه به بهانه تجدد و هر کیم اخم کنه میگه ایما بیکلاس و عقب موندن و خیلی چیزای رو مخ دیگه...

چقد بی فرهنگه. مثلا که چی.

با شوهرم یه عالمه مسیج های خصوصی داده بودیم 

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️

و البته یکی تو فامیل داریم مصداق بارز کارما

خود خانمه به هر دختری می‌رسید 100 تا انگ و برچسب بد بهش میزد

دختری توی محلشون و فامیلشون از زبونش درامان نبوذ

ساده ترینش اینکه از نظرش همه دخترها توی زمان مجردی 2تا بچه سقط کردن

الان

یک نوه اش توی زمان دوست دختر پسری، پسرش بیاد اومده. قبل از اینکه دخترو پسر محرم باشن

عروس دومش طلاق گرفت

یک دختر داره که طفلک دختر خوب و هنرمندی هست اما بخاطر زبون مامانش کسی جرات نمیکنه سمتش بره

شوهرش از دستش خودسوزی کرد

پسوردتو عوض کن .

وقتی رفتم بستری شدم گوشیمو دادم به شوهرم که با ماما همراهم هماهنگ کنه .اونم پسووردمو داده بود به خواهرم .

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
چ بی شخصیت!!!!

خیلی زیاد .حالا دلم میخواد بری پیج اینستاشو ببینی .

نداریم خداروشکر زن داداشم البته خیلی توهم توطئه دارههر چی هم بش رسیدگی کنی باز همینهحتی خیلی اجازه ن ...

متاسفانه مثل زن داداش من

به مامانم گفته من یک ماهی یکبار نوه هاتو میارم تا ببینی