2777
2789
میشه بگید چه موادی استفاده میکنید

عدس و مرغ آب پز و بادمجون سرخ شده رو چرخ میکنم . کشک رو غلیظ با پیاز سرخ شده و سیر سرخ شده و ادویه و نمک و کمی رب آماده میکنم . مواد چرخ شده رو بهش اضافه میکنم و می‌ذارم تا ده دقیقه روی اجاق با کشک پخت بشن. معرکه میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بگید چه موادی استفاده میکنید

حتما بادمجون هات بزار تو اب نمک خوب خیس بخوره نباید ذره ای تلخی داشته باشه

اینجوری روغن کمتر هم مصرف میشع. بعد خوب سرخ شون کن روغن شون و بگیر و بکوب شون  پیاز و سیر تفت بده بعد نعنا خشکهم اضاف کن یکم بادمجون ها ک کوبیدی و گردو خورد شده باهاش خوب تفت بده فلفل سیاه هم بزن بعد 

کشک های اسیاب شده با نصف لیوان اب جوش خوب هم بزن بریز رو بادمجون ها و زیرش کم کم کن ک قشنگ جا بیفته و روغن بندازه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بادمجون سرخ کن بکوب بزار کنار 

پیاز داغ ، سیر داغ کن ، زردچوبه و فلفل بزن ، بادمجون بریز باهم تفت بده ، نصف فنجون آب گرم بریز درش بزار کمی بپزه در حد 5 دقیقه نعنا داغ و کمی گردو خرد شده اضافه کن تا جا بیفته ، کشک بریز 

خب عزیزم اینا که با هم قاطی میکنی، باز میذاری با همدیگه یکم بپزن یا نه؟

اره.

همرو ک اماده کردم میذارم حدود یه ربع نیم ساعت باهم رو حرارت.

اگر دیدم وقت دارم هم یکم اب جوش میریزم بعد میذارم کامل تبخیر بشه ولی بهتر مواد به خورد هم میرن.

ولی برای من یه عذای فوریه معمولا بادمجون سرخ میکنم در حجم زیاد فریز میکنم و سریع بقیه کارهارو انجام میدم و غذای عالی اماده میشه 😍