2777
2789
عنوان

جاریم تازه زنگ زد نهار میایم خونتون😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 83 پست

حتما شنیدن پا شوهرتون شکسته میخوان بیان عیادت و احوالپرسی 

یه قیمه بار بزار  و برنج سبزی و ماست وسلام 

چای و خرما و قند 

خونه هم در ح  معمول دستشوی رو سینک و گازت تمیز باشه یه جارو برقی ساده

چرا بعضی خانمها روزانه توالت و سینک و گاز رو پاک نمیکنن  دوروز یه بار جارو بکشید تا یه میهمان میاد دستپاچه نشبد😅😅😅

همسایه کریمه اهل بیت ع.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پول نداریم

جاریت خیلی نفهمه 

اگر برنج داری با ماهی بزار 

یه داداشتم بگو سبزی بخره 

بعدشم تمیزکاری میکردی 

نباید قبول میکردی میگفتی شرایط پذیرایی ندارم یا شام بیاین نوبت دکتر داریم .یه چی میگفتی

ماهی

خوبه دیگه پر بیار همونارو درست ک

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
حتما شنیدن پا شوهرتون شکسته میخوان بیان عیادت و احوالپرسی یه قیمه بار بزار و برنج سبزی و ماست وسلام ...

بخدا خواستم بگم چرامیذارین کثیف و درهم شه خونه گفتم ناراحت میشه،، یه چی سرجاش نباشه یا وسط خونه باشه انگار منو فحش میدن.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

ناهار ابگوشبزا

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

حتما شنیدن پا شوهرتون شکسته میخوان بیان عیادت و احوالپرسی یه قیمه بار بزار و برنج سبزی و ماست وسلام ...

هر روز جارو میکشم فرداش انگار یه هفته س خونه جارو نشده شوهرم بی اندازه شلخته س

عجب آدم هایی هستیم نمیومدن میگفتیم نمیان یه سر بزنن

میان میگم مهمونی که خودش و دعوت کنه بیشعوره 

یا بگو خونه نیستم  واقعا چقد سنگ شدیم 

اینجا میام بخدا میترسم جای برم همین حرفا تو مغزم پلی میشه

هر روز جارو میکشم فرداش انگار یه هفته س خونه جارو نشده شوهرم بی اندازه شلخته س

منم دیروز صبح جارو کشیدم الان اگه ببینه چه وضعیتی دارم وحشت میکنی بچم چیپس و تخمه خورده خونه رو پر آشغال کرده بدبختی این راه میره وقت خوردن بیچارم ام کرد خونه بزرگ منم کمر درد دارم شدید 

عجب آدم هایی هستیم نمیومدن میگفتیم نمیان یه سر بزننمیان میگم مهمونی که خودش و دعوت کنه بیشعوره یا بگ ...

وقتی ظرف مریض داره وقتی تازه زایمان کرده نباید وقت غذا رفت اونم اینطوری خودت بری مامان بابام دعوت کنی 

می اومدن یه ساعت بعد از ظهر سر میزدن و میرفتن یه چایی و شیرینی هم پذیرایی میشدن