2777
2789
عنوان

بیچاره شدیممممم داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 27 پست
بابات باید داداشتو بکشه یه گوشه چند تامثال خفن از اونایی که گواهینامه نداشتن و اتفاقایی که افتاد ه ب ...

دست بابام بهش برسه ک پوستشو میکنه بزار حالا بیاد خونه روز تعطیل اعصابمونو خورد کرد

بابام الان زنگ زد به پلیس

اگر امضا منو میبینی لطفا برام دعا کن معلم شم..

دست بابام بهش برسه ک پوستشو میکنه بزار حالا بیاد خونه روز تعطیل اعصابمونو خورد کردبابام الان زنگ زد ...

به بابات بگو به پلیس بگه این بچه رو یخورده راهنمایی کنه اآگاهش کنه از عواقب این کار 

لایک نکنید .توروخدا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به بابات بگو به پلیس بگه این بچه رو یخورده راهنمایی کنه اآگاهش کنه از عواقب این کار

باشه عزیزم میگم بگه اگر گوش کنهههه خیلی کله شقه...شاید از نوجوانیشه

اصلا فک نمیکنه شاید زدم ب کسی 

نباید به بچه 15 ساله رانندگی یاد میدادین ، متاسفانه وقتی یاد میدین باید این چیزا رو به جون بخرین ...

واقعا متوجه نمیشم چرا خانواده ها به بچه ها از 13-14 سالگی رانندگی یاد میدن :/

اگر قرار بود اینجوری باشه 15 سالگی به همه گواهینامه میدادن

اگر پلیس بگیرتش پدر و مادر باید برن تعهد بدهند چون زیر 18 ساله کاریش ندارن 

ولی وقتی اومد خونه یه بار کتک بخوره دیگه از این کارا نمیکنه 🤦‍♀️😂

ببخشید ولی تنها راه تربیت بچه بی فکر همینه 

🚫دوستان کسی ریپلای نکنه من نظر شخصی ام رو گفتم ، حوصله ندارم با کسی بحث و مشاجره کنم :/

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

نباید به بچه 15 ساله رانندگی یاد میدادین ، متاسفانه وقتی یاد میدین باید این چیزا رو به جون بخرین ... ...

بخدا اگ ما بهش رانندگی یاد بدیم خودش زرنگه همیشه جلو میشینه نگو دقت کرده یاد گرفته البته گاهی اوقات از بابام سوال میپرسید بابام فکرشو نمیکرد این همچین کاری کنه جواب میداد

اره کتک درست حسابی در انتظارشه بزا بیاد خخخخ قدش بلنده البته فک نکنیم بتونیم زیاد بزنیمش خخخ

بیچاره مامان بابام چیکار کردن برن تعهد بدن؟ فردا باید برن مدرسه ممکنه ماشینو تحویل ندن؟

بخدا اگ ما بهش رانندگی یاد بدیم خودش زرنگه همیشه جلو میشینه نگو دقت کرده یاد گرفته البته گاهی اوقات ...

😂😂😂

چقدر زرنگه بعد بقیه 20 جلسه کلاس میرن هنوز بلد نیستن رانندگی کنن ...

نمیدونم واقعا تو اینترنت نوشته بخون 

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

😂😂😂چقدر زرنگه بعد بقیه 20 جلسه کلاس میرن هنوز بلد نیستن رانندگی کنن ...نمیدونم واقعا تو اینترنت ن ...

خییییلی زرنگه ... دنده کشی همرو یاد داره اون روز به من میگف ی بار ماشین بابا برمیدارم بریم دور دور باهم گفتیم بشین چاخان نکن عملی کرد خخخخخ

باشه گلم .. روزمونو ساخت حخخ

بخدا اگ ما بهش رانندگی یاد بدیم خودش زرنگه همیشه جلو میشینه نگو دقت کرده یاد گرفته البته گاهی اوقات ...

نه عزیزم بگو به مادرت نزاره بابات کتکش بزنه. به پلیس هم نگید. اگه ترسش بریزه از پلیس و کتک دیگه هیچی جلودارش نیس. و اینکه دیگه بزرگه کتک زدن فقط خوردش میکنه. نکنین این کارو. 

پدرت باهاش بیشتر رابطه ی دوستی داشته باشه. خودش سویچ بده بهش بگه میخوام رانندگیتو ببینم و منو تا فلان جا برسون و هم اینکه میخوام بیشتر تجربه کنی و یاد بگیری تا در آینده راننده خوبی بشی. گاهی تا یه مسیر خلوت و کوتاه سویچ و بده بهش پی یه کار بفرستش و بگه زود بیا .مثلا پسر من بین شهرک خودمون سر ظهر که میدونیم خلوته میفرستیمش با ماشین بره از مغازه خرید واسمون. از قصد این کارو میکنیم که بگه مثلا منم هستم بهم اعتماد دارن. آخه یه بار بی اجازه ماشین و برداشته بود رفت دور دور ولی زود برگشت. اما منو باباش اصلا به روش نیاوردیم، فقط بهش گفتیم کاش اجازه میگرفتی چون فلان جای ماشین خرابه و خطر ناک بوده رانندگی باهش قبل از تعمیرش. اینجوری دیگه هیچوقت از این کارا نکرد. 

یا مثلا باباش یه مسیر خلوتی ولی دور رو میخواد بره میگه بیا با هم بریم من نمیتونم رانندگی کنم کمکم کنی ،پسرمم خوشحال میشه، هم اون حس سربزرگیش فروکش میکنه هم احساس غرور و دانایی میکنه 🥰.

حالا برگشت داداشت؟؟ 

نه عزیزم بگو به مادرت نزاره بابات کتکش بزنه. به پلیس هم نگید. اگه ترسش بریزه از پلیس و کتک دیگه هیچی ...

اره عزیزم برگشت

چه پدرمادر مهربونی داره خوشبحال پسرتون ... بله درستش همینه پسرا تو این سن حس غرور دارن و میخوان خودی ازخودشون نشون بدن..

بابام باهاش صحبت کرد از خطراتش گفت اونم گفت دیگ انجامش نمیده خداروشکر کار ب پلیس نکشید قبل اینکه پلیس بگیره برگشت خونه

به بابام میگم ماهم همینکارو با داداشم انجام بدیم

ممنون از راهنمایی خوبتون

اره عزیزم برگشتچه پدرمادر مهربونی داره خوشبحال پسرتون ... بله درستش همینه پسرا تو این سن حس غرور دار ...

خواهش میکنم عزیزم .خداروشکر برگشتن سلامت. 

آره حالا که سر به هواست بهتره پیش پدرت رانندگی کنه و تحت نظر پدرت. تا از این کارا نکنه دیگه. گاهی یه مسیر کوتاه و خلوت و بهش بدین بره. نه همیشه، ماهی یه بار دوبار. تازه پسر بی دست و پا هم خوب نیست. الان خواهرزاده من ۲۲ سالشه از رانندگی کردن میترسه خیلی پدرمادر سختگیری داره و ترسو. 

خواهش میکنم عزیزم .خداروشکر برگشتن سلامت. آره حالا که سر به هواست بهتره پیش پدرت رانندگی کنه و تحت ن ...

این خودش خیلی علاقه داره به رانندگی خداروشکر بی دست و پاهم نیست مامان بابامم سخت گیر نیستن امروز بدون اطلاع ماشینو یهویی برداشت نگرانش شدیم اخه خطرناکه..ایده خوبیه درماه یکی دوبار سوار شه حس بزرگ بودن بهش دست بده خخخخ