2777
2789
عنوان

پسری که قبلا شکست عشقی خورده

129 بازدید | 24 پست

بعد از حدود دوماه صحبت کردن، بعد از کلی دعوا و آشتی، دیشب گفت میخوام یه چیزی بهت بگم گفتم بگو گفت من قبلا با یکی بودم ولی نشد خیلی اذیت شدم فلان، ولی دیگه تو باهام اینکارو نکن فلان از وقتی تورو دیدم به خدا گفتم این مال من بشه دیگه هیچی نمیخوام ازت فلان...

شما جای من باشین چیکار میکنین؟ از کجا بفهمم این رابطه تموم شده؟ یا هنوزم فکر میکنه بهش؟ 

اگه تموم نشده بودبهت نمیگفت

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترو خدا بعد اینکه اینو بهت گفته اذیتش نکن اون به اندازه کافی درد کشیده تو براش مرحم شو زخم جدید نزار رو دلش

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
اون بابد برات تلاش کنه خودشو ثابت کنه مراقب باش حرفاش برای پرنسس بازی خودش نباشه و سواستفاده

کاری که طرف مقابل من انجام میداد😑

تا میگفتم چرا بی حوصله ای و واسم وقت نمیذاری و تلاش نمیکنی میگفت من دیگه با شکستی که خوردم حوصله تلاش برا کسی رو ندارم😐😑😑😑

عع خانمی من فکر کردم آقا هستی ولی خب بازم فرقی نداره

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
چون خودش مستقیم بهت گفت

مگه پسرا و مردا راست میگن

ادمایی دیدم بقیرو تشویق میکنن به راستگویی ولی از نزدیک زندگیشونو میبینی پر از دروغ و فریب و وقتی ازشون میپرسی چرا حرف و عملت یکی نیست میگن مردم با حرفای قشنگ‌ خر میشن حتی ادمای مثلا با خدا که خدا خدا میکردن چقدر ساده ایید شاخای مجازی همینجوری گولتون میزنن تا به خواسته هاشون‌برسن 

فعلا قصدمون آشناییه، پسر خوبیه ولی عصبیه، خیلی زود عصبی میشه نه فقط با من با همه حتی خانوادش، به گفته خودش دوسم داره ۸ ماه دنبالم بود تا پیدام کنه، بازم نمیدونم....

همش میترسم نکنه هنوزم دلش با اونه، نمیخوام چسب زخم بشم براش 

مگه پسرا و مردا راست میگن ادمایی دیدم بقیرو تشویق میکنن به راستگویی ولی از نزدیک زندگیشونو میبینی پر ...

نمیدونم 

شاید چون خودم دلم پاکه و دروغگو نیستم همه رو مثه خودم میبینم ،شایدم این آقا واقعا راست بگه خدا میدونه

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،