2777
2789
عنوان

چرا من بدبخت از خوردن غذا لذت نمی‌برم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 39 پست
شاید زیاد گرسنه نمیشی و سر تایم غذا میخوریالبته منم الان همیشه اینطوری نیستم، فقط وقتی که خیلی گرسنم ...

همه چیز بستگی به حال روحیم داره 

خوب باشم خوب غذا میخورم 

حالم بد باشه حتی تا سه روزم چیزی نخورم گشنم نمیشه

منم اینجوری بودم مشکل از اشتهاعه علت بی اشتهاییت رو پیدا کن اگ اشتها داری موقعی ک گشنته کامل باید غذ ...

ببین من اشتهام عالیه 

غذارو میخورم زیادم میخورم 

امااا از غذا لذت نمی‌برم 

فقط میخورم که گشنگیم برطرف بشه و سیر بشم همین 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه چیز بستگی به حال روحیم داره خوب باشم خوب غذا میخورم حالم بد باشه حتی تا سه روزم چیزی نخورم گشنم ...

منم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
ببین من اشتهام عالیه غذارو میخورم زیادم میخورم امااا از غذا لذت نمی‌برم فقط میخورم که گشنگیم برطرف ب ...

اشتها ینی علاقه ب خوردن عجیبه چطو داری و میگ لذت نمیبری دنبال چی هستی اقای فردوسی پور 

خودتم گفتی غذای مورد علاقه کسی ک لذت نبره دیگ غذا مورد علاقه نداره ک 😂😂😂 دغدغت تو حلقم

چه جالب مثل منیمنم از سیر شدن بیزارم همیشه گرسنمه ولی دو لقمه میخورم دیگه اذیت میشم و دوست ندارم بخو ...

خب برو دکتر عزیزم احتمالا گاستریت معده و نفخ شدید یا سندروم روده تحریک پذیر داری ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خب برو دکتر عزیزم احتمالا گاستریت معده و نفخ شدید یا سندروم روده تحریک پذیر داری ....

از بچگیم همینطور بودم متاسفانه

کلا از غذا خوردن بدم میاد ولی هیچ مشکل گوارشی نداشتم بارها دکتر رفتم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

از بچگیم همینطور بودم متاسفانهکلا از غذا خوردن بدم میاد ولی هیچ مشکل گوارشی نداشتم بارها دکتر رفتم

چه جالب ...پس به مدت ۱۰روز کاری که بهت میگم را بکن ببین بهتر میشی یا نه ...صبح ها ناشتا سیاهدونه و عسل بخور ،صبحانه هم سعی کن عدسی، اش و سوپ و تخم مرغ...بخوری ، قبل ظهر ۳تا خرما و ناهار هم کم بخور ، عصر ی کم زیره و نبات با زعفران بجوشان و گرم بخور ، شب هم قبل ساعت ۹ شام بخور ...روی غذا تا نیم ساعت دراز نکش، دور لبنیات، قارچ ، بادمجان، ماکارونی، خیاروگوجه را تو این ده روز خط بکش ، اخرشب مدیتیشن کن قبل از خواب ...

منم یکسالی بود اشتها نداشتم بااینکارها خوب شدم ، شمام امتحان کن شاید تاثیر داشت ..

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چه جالب ...پس به مدت ۱۰روز کاری که بهت میگم را بکن ببین بهتر میشی یا نه ...صبح ها ناشتا سیاهدونه و ع ...

خیلی ازت ممنونم خانم گل❤️😍

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎