2777
2789
عنوان

خواهر شوهر هفت سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 35 پست
نه بابا برادرشوهر مجرد دارم تنها نیستن

آها خب دیگه حتما خواهر شوهرت ب شوهرت بیشتر از اون یکی داداشش وابستس دلم سوخت براش دختر ۷ ساله آخه چرا باید از الان داغ پدر ببینه🥺🤧😢😓طفلکی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آها خب دیگه حتما خواهر شوهرت ب شوهرت بیشتر از اون یکی داداشش وابستس دلم سوخت براش دختر ۷ ساله آخه چر ...

مقصر پدرمادرشه تو سن بالا بچه اوردن .البته پدرشوهرمم چیزیش نبود یهو سکته کرد

خونه ننش!چ طرز حرف زدنه

خب چی میشه بیاد کنارداداشش بخوابه خونه بقیه کاری نکنین تانبینه چیزی

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
خونه ننش!چ طرز حرف زدنهخب چی میشه بیاد کنارداداشش بخوابه خونه بقیه کاری نکنین تانبینه چیزی

کاری نمیکنیم بالاخره ادم کنار شوهرش میخوابه ماست نمیخوابه که اطلاعی نداشتم که یهو درو باز میکنه

مقصر پدرمادرشه تو سن بالا بچه اوردن .البته پدرشوهرمم چیزیش نبود یهو سکته کرد

آخییی😢خدا رحمتش کنه اشکال ندارع دیگ شده دیگه کاریش نمیشه کرد همین ی خواهر شوهر و داری؟برادر شوهرت ک مجرده چند سالشه؟

خونه ننش!چ طرز حرف زدنهخب چی میشه بیاد کنارداداشش بخوابه خونه بقیه کاری نکنین تانبینه چیزی

چرا انقدر بهت برخورد خب من اینجوری حرف میزنم چون مادرش منو دوست نداره و بهم بدی زیاد کرده

به خواهر همسرتون محبت کنید.. یه وقتایی با خودتون بیرون یا گردش ببریدش .. ولی هر ساعتی از  شب  که برگشتید ببریدش خونه تا پیش مادرش باشه .. اون بچه همیشه بچه نمیمونه بزگ میشه و به بلوغ میرسه و همیشه احتیاج به محبت خانواده داره 

فقط تو هیچ چیز افراط نکنید  

انشالله زودتر این بند و بساط تموم میشه می‌رید خونه خودتون اون بچه هم مادر داره من نمی‌دونم چرا باید ...

نگو اینجوری خب الان حس ناکافی بودن داره اون دختر حق داره واقعا نمی‌دونم واقعا چیبگم نباید کسی رو قضاوت کرد تا تو جایگاه طرف قرار نگیریم واقعا از هیچی اطلاع نداریم

به خواهر همسرتون محبت کنید.. یه وقتایی با خودتون بیرون یا گردش ببریدش .. ولی هر ساعتی از شب که برگ ...

ببین منم دوست دارم اینکارارو کنم ولی میترسم برای شوهرم عادت بشه و همه جا بگه باما بیاد.

قبلا که پدرشوهرم بود چندباری با خودمون بردیمش گردش بعد خواستیم بریم مسافرت شوهرم گفت خواهرشم تنها ببریم!