2777
2789
عنوان

خواهر شوهر هفت سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 35 پست
نگو اینجوری خب الان حس ناکافی بودن داره اون دختر حق داره واقعا نمی‌دونم واقعا چیبگم نباید کسی رو قضا ...

من خودمو جای اسی گذاشتم لجم گرف سخت بود واسم

ولی بقول شما قضاوت میشه صب اول صب

شوهرم مهربونه همه دوستش دارن بچه هم برا همون وابسته شوهرم شده

اشکال ندار از سرش میفته به مرور حالا این چند روز طاقت بیار تحمل کن تا بالاخره تموم میشه دیگه اینجوری نمی‌مونه ک تا آخر حداقل تا چهلم شاید اینطوری پیش بره شایدم زودتر ولی خب درک کنید حال اون خانواده رو ب هرحال شوهرت چون پسر بزرگ و بچه اول خانواده هستش الان همه امیدشون مخصوصا مادرشوهرت و خواهرشوهرت همه امیدشون به شوهرته اگه وضع مالی خوبی ندارن چه اشکال داره کمکشون کنید خدا هزاران برکت ب زندگیتون روانه می‌کنه مطمعن باش مثلاً برنج بخره شوهرت براشون مرغی گوشتی میوه ایی چیزی برا بچه خوراکی بخرید کادو بخرید خوشحال میشه گناه داره طفلی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین منم دوست دارم اینکارارو کنم ولی میترسم برای شوهرم عادت بشه و همه جا بگه باما بیاد.قبلا که پدرشو ...

آها خب پس زیاده روی نکن.

مثل من برادرزاده شوهرم تمام رستوران هایی که ما رفتیم همراهمون بود.

حتی عروسی فامیلای منم با لباس خونگی مادرشوهرش همراهمون میفرستاد

انشالله زودتر این بند و بساط تموم میشه می‌رید خونه خودتون اون بچه هم مادر داره من نمی‌دونم چرا باید ...

ببین میدونی الان من اگه واژه ی لوس رو به کار ببرم باب میل خیلی ها نیست ولی جوری هم نباشه که بعدا خود بچه آسیب ببینه .. یکی هز اقوام ما وقتی ۱۵ سالش بود پدرش فوت شد 

به قدری کل خانواده  افراطی  عمل کردن الان شده یه دختر ۴۰ ساله ی لوس که لنقدر همه طبق میل اون زندگی کردن  شده یه دختر قهر قهر...حتی برای ازدواجش هم به مشکل خورده 

بخش میگی بالا چشمت ابروئه باید گل بخری از دلش دربیاری سریع تا چند ماه باهات قهر میکنه

من خودمو جای اسی گذاشتم لجم گرف سخت بود واسمولی بقول شما قضاوت میشه صب اول صب

آره نه گناه داره خب بچه کوچیکه الان واقعا سخته نبود پدرش تو خونه واقعا خدا عاقبتشو بخیر کنه هیچکسی محتاج خواهر برادرش نشه الهی 🥺

عزیزم چ اشکالی داره خب بچس دیگه خاهرشوهرمنم کوچیکه خیلی به همسرم ووابسته بود پدرشوهرمم زنده هس هرموقع میومد پیشمون دراتاقو بازمیکرد میگفتم بیا پیش منو داداشت بخاب اشکال نداره که خدا یه جور دیکه جبران میکنه برات بچه ای که بابانداره خیلی مظلومه بچم۲سالشه بابانداره کلا یکی بش کم توجهی کنه سریع متوجه میشه و خیلی توخودش میره اونکه۷ساشه یکمی باهاش مهربون باش حای دوری نمیره!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤