2777
2789
عنوان

خواهر شوهر هفت سالم

726 بازدید | 35 پست

وابستگی شدیدی به شوهرم داره.از وقتی پدرشوهرم مرده بعضی شبا خونه ی مادرشوهرم میخوابیم من و شوهرم تو اتاق میخوابیم.الان خواب بودیم دیدم یکی درو باز کرد و چنددقیقه ای نگاه کرد بعد دیدم خواهرشوهرمه بعد خواست بیاد پیش شوهرم بخوابه من نگاهش کردم فرار کرد رفت.باز خوبه چیز بدی ندید من دور خوابیده بودم از شوهرم.😭

چجوری بگم به شوهرم که دیگه شب خونه ننش نخوابیم😢

همینو براش تعریف کن و بگو ممکنه چیزی ببینه و اشتباست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خونه مردم مگه میتونین کار ... کنین که ببینه ؟ بعدم در و قفل کنین 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

آخیییی الهییی طفلی🥺سخته واقعا واسه دختر ۷ ساله ازدست دادن پدرش یکم درک کنید اشکال ندارع گناه دارن خب بجز شوهرت بچه های دیگه ش نمیتونن بیان پیش مادرشوهرت و خواهرشوهرت ک تنها نباشن؟یا تک پسره شوهرت ؟

یه جوری متعادلی رفتار کن ک شوهرت بتونه تا حدودی نبود پدرو براش جبران کنه میدونم شاید برای تو یه کم سخت باشه ولی با خدا معامله کن تا نتیجه شو ببینی.خدا رو بچه یتیم خیلی حساسه مواظب رفتارت باش باهاش شاید حتی لجتو یه جاهایی در بیاره صبور باش‌ 

طفلک همه ش ۷ سالشه