2777
2789
عنوان

علت برآورده نشدن دعا بیا بگم

220 بازدید | 17 پست

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

یکی از علت هاش انجام گناه هست. گناه فقط فعل حرام نیست بلکه ترک واجب ( مثلا نماز نخوندن  ....) هم گناهه.

سند حرف حقیر رو در فرازی از دعای کمیل ملاحظه کنید به محبوس (حبس و بالا نرفتن دعا) اشاره میکنه:

بسم الله الرحمن الرحیم 

خدايا! بيامرز براى من آن گناهانى را كه پرده حرمتم مى‌درد
اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تُنْزِلُ النِّقَمَ
خدايا! بيامرز براى من آن گناهانى را كه كيفرها را فرو مى‌بارند
اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تُغَيِّرُ النِّعَمَ
خدايا! بيامرز برايم گناهانى را كه نعمتها را دگرگون مى‌سازند
اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تَحْبِسُ الدُّعاءَ
خدايا! بيامرز برايم آن گناهانى را كه دعا را باز مى‌دارند
اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تُنْزِلُ الْبَلاءَ
خدايا! بيامرز برايم گناهانى كه بلا را نازل مى‌كند

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا داری دروغ میگی اصلانم اینا نیس

فقط باید تو ذهنت مانع نداشته باشی

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

عزیزم یک نماز برای حاجت روا شدن و ازدواج خوب بگین چیه بخونم

سلام. ان شاءالله طاعات قبول. 

من مایل نیستم بگم فلان کار رو بکن تا برات فلان اتفاق بیفته، چون حکمت های خداوند بر هر چیزی غالب هست و ممکنه به دلایل دیگه اون منظور شما محقق نشه اونوقت دچار شبهه بشین

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

چه مانعی ؟؟؟؟ نمیشه سرشار از گناه بود ولی دعات اجابت بشه

تو قران اومده چه کافر باشی چه مومن من هرچی بخوای بهت میدم

و بستگی به خودت داره که کدوم راهو بری

موانع درونی هم عزیزم باید بری درسای  انرژی جذبو بخونی

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

تو قران اومده چه کافر باشی چه مومن من هرچی بخوای بهت میدمو بستگی به خودت داره که کدوم راهو بریموانع ...

لطفا آیه مربوطه رو بفرمایین و بدون سند چیزی نگین.

ضمنا حکمت های خداوند رو در مورد تاپیک بنده در نظر بگیرین که ممکنه به دلایلی خدا حاجتش رو بده 

چرا داری دروغ میگی اصلانم اینا نیسفقط باید تو ذهنت مانع نداشته باشی

اولا من نمیگم دعای معتبر کمیل میگه.

ضمنا من یکی از دلایلش رو بصورت مستند عرض کردم.

حالا که من شدم دروغگو (البته از نظر جنابعالی) و شما که راست میگی موانع ذهنت رو برطرف کن و یه شگفتانه طلب کن و اینجا نتیجه رو بنویس برامون