2777
2789
عنوان

شوهرم و مامانم باهم لج شدن

368 بازدید | 17 پست

شوهرم ی سره از مامانم میگه .اینم بگم مقصر شوهرم و مادرشوهرم بودن زفلک مامانم دو هفته هس و از غصه افتاده...دارم دیوونه میشم.یکسره از مامانم میگه .میگه مامانت حالیش نیس نفهمه و فحش میده از این حرفا

.

شوهرمم بهم یاد میده میگه از خانواده ات دور شو و زرنگ باش...روز مادر هم ب خاطر دعوایی ک شد نتونستم برا مامانم چیزی بخرم. دوهفته مامانم ندیده بودم دیروز میخواستم برم پیش مامانم شوهرم اجازه نداد گف نمیخواد بخری!.چیکار کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زندگی کوتاه تر از اینه که بخواد ب این مسائل بگذره ،حتما ی تغییر در سبک زندگیت ایجاد کن

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبی باش ولی وقتت را برای اثباتش ب دیگران تلف نکن

نزار اینقد کنترلت کنه 

دیگه آدم مادر خودشم نبینه ؟ 

بگو اصلا مامان من بدترین آدم دنیام باشه بازم مامان منه دوست دارم ببینمش دلم براش تنگ میشه 

اگه میتونی تلفنی به مامانتم بگو شرایطتتو که از دستت ناراحت نشه 

چه شوهر و مادر شوهرت ظالمن 

با شوهرت صحبت کن بهش حق بده که ناراحت شده از مامانت ولی خط قرمز بذار توهین و قطع ارتباط رو نپذیر اصلا 

همچین زندگی ارزش نداره اگر قبول نکرد 

دیشب شوهرم از خونه بابام برام غذا آورد

گفت مامانت برنجو با دست ریخت تو قابلمه،گفتم خب؟،گفت گفتم شاید نخوای بخوریش،گفتم تو مامانت به غذات دست بزنه نمیخوریش،ساکت شد،پرروها،خیال میکنن فقط خودشون مامان دارن

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
دیشب شوهرم از خونه بابام برام غذا آوردگفت مامانت برنجو با دست ریخت تو قابلمه،گفتم خب؟،گفت گفتم شاید ...

ریدم کله مادری که اینارو تربیت کرده

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار