2777
2789

رانا LX خریدم. از روزی که گرفتمش کل فامیل میگن این بد بازاره برات دردسر میشه یا چرا ۲۰۶ صندوقدار نگرفتی.. 

۲۰۶ صندوقدار ۵۰ تومن گرونتر بود. الان خیلی دلسرد شدم سه روزه دارمش ولی میخوام بفروشم. با اینکه تا حالا اذیتم نکرده ولی حرف بقیه رفته رو مخم

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم مهم رضایت خودته مبارکت باش چ جالب منم قصدخرید این ماشینم داشتم باتوجه ب بودجم

منم گفتم هر چی باشه از کوییک و ساینا بهتره

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

۲۰۶که خرجش خیلی زیاده برق کشیش هم مشکل داره ما داریم از بس خرجش کردیم که نگو

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

کلا مردم حرف زیاد میزنن، درسته که ماشین ها خوب و بد داره، اما بعضی چیزا صرفا سر زبون افتاده، شما هم باید قبل از خرید از افرادی که این مدل ماشین رو داشتن نه صرفا شنیدن، پرس وجو میکردی، اما الان که خریدی دلتو بد نکن، استفاده کن و لذتشو ببر، بعد چند سال هم میفروشی بهترشو میخری.