2777
2789
عنوان

خیلی از تاپیکا رو خوندم و

179 بازدید | 27 پست

ببخشید کجا زندگی می کنید که شوهراتون‌ این شکلین؟

حالا میگیم پدراتون‌ خیلی جوون باشن دهه ۶۰ باشن و اغلب هم ۵۰ به بالان 😐

ولی جدی شوهراتون از کدوم جهنم دره ای  اومدن 😐

چرا این قدر تو سری خورید پس این سلیطه های اطراف ( نه معنی بد) کجان 😐

یعنی چی میزنه نمیزنی😐

حتی ملی هم آخر سر طاقت نیورد‌ :")

ایییی :/

بله دارم قضاوت میکنم ❤️🤝

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

این چیزا وجود داره ها

اما اینجا خیلی برای ترحم خریدن و پربازدید شدن اغراق میکنن

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

منم اوایل برام عجیب بود ولی بعد ها متوجه شدم که خیلی از خانوم ها مادر هستن و طاقت جدایی از جگر گوششون رو ندارن که مجبور به تحمل شدن یا بعضی ها هم حمایت خانواده رو ندارن یا استقلال مالی

در کل قضاوت شما کار درستی نیست هیچ کس راضی نیست تو اون شرایط زندگی کنه و حتما یه اجبار و گیری داره که مجبور به سکوته

کاربر آقا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این چیزا وجود داره هااما اینجا خیلی برای ترحم خریدن و پربازدید شدن اغراق میکنن

بله و همه از خودشون دفاع میکنن و ما هم معمولا یه طرفم به قاضی میریم 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بله و همه از خودشون دفاع میکنن و ما هم معمولا یه طرفم به قاضی میریم

آره درسته😃

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

این چیزا وجود داره هااما اینجا خیلی برای ترحم خریدن و پربازدید شدن اغراق میکنن

آره هست ولی دیگه تو بیشتر شهرها واقعا کم شده 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

آره هست ولی دیگه تو بیشتر شهرها واقعا کم شده

منم واقعا تو اطرافیانم همچین چیزی ندیدم و نشنیدم تابحال.

منم اوایل برام عجیب بود ولی بعد ها متوجه شدم که خیلی از خانوم ها مادر هستن و طاقت جدایی از جگر گوششو ...

بیخیال تو رو خدا 

بله اگه خیانت باشه یا خسیس باشه قابل قبوله ولی خود اون بچه دار شدن از کسی که تعادل روانی نداره یه اشتباه دیگس 💀 روانی بودن آدما یهویی پیش نمیاد

ولی واقعا تو جامعه همه جور آدمی هست دورو اطراف میبینم خواهر با خواهر فرق داره

بله درسته

خیلی از تاپیکهای اینجا علمی تخیلیه... از خودشون درمیارن... خیلی ها پیازداغش رو زیادتر می کنند... و ا ...

واقعا آدم حرصی میشه 

تو که کتک میخوری حداقل یه خراش بنداز رو اون آدم 💀

خب مگه من میگم اشتباه نیست!

خب همین دیگه

بحث من طلاق نیست اینکه اوکی موندی تو اون خونه بمون

ولی از خودت و بچت یه کم محافظت کن