2777
2789
متوجه نشدم منظورتون چیه

یعنی شخصی ک خود مدیرا اوردنش تا خبرا رو بهشون برسونه ، اگ از اون طرف اتو داشته باشی و بری ب روسا بگی باور میکنن؟ یا طرف شخص امار ببر رو میگیرن؟؟

😘Thanks GOD 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی شخصی ک خود مدیرا اوردنش تا خبرا رو بهشون برسونه ، اگ از اون طرف اتو داشته باشی و بری ب روسا بگی ...

اها 

بنظرم اگه آتویی هم داری از طرف ، به خودش بگو تا بترسه و زیر ابت رو نزنه 

ولی خب برای خودت دردسر درست نکن ک بخوای دشمن درست کنی

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
اها بنظرم اگه آتویی هم داری از طرف ، به خودش بگو تا بترسه و زیر ابت رو نزنه ولی خب برای خودت دردسر د ...

ب خودش گفتم بدتر کرد

بیشتر رفت زیرابمو زد و اون بیشتر تهدیدم کرد

😘Thanks GOD 

یاد یه دوران سم افتادم 

دختره می‌رفت زیرآب منو میزد خدماتی ها میرفتن جارو بکشن حرفا رو گوش میدادن میومدن به من می‌گفتن خانم مهندس فلانی پشت سرت داشت اینو می‌گفت 🤣 

اولا هیچ وقت اونی نباش که بدون اینکه بهت مستقیم حرفی زده بشه بری از خودت دفاع کنی 

دوما وقتی صدات کردن یا در مورد موضوع ازت پرسیدن در کمال آرامش توضیح بده و مسلط رفتار کن چون تو نفر دوم هستی که میگی دست برتر رو داری و میتونی اوضاع رو به نفع خودت کنی

سوما با همه توی یه سطحی از روابط رفتار کن که دشمنی نکنن باهات مدیریت روابط هم خیلی مهمه که هم مرز های خودت رو داشته باشی هم دیگران رو مدیون خودت نگه داری 

چهارما کارت رو انقدر درست انجام بده که هر کسی پشت سرت حرف هم زد نتونن حذفت کنن 

اینطوری اگر کسی میخواد باهات دشمنی کنه خودشو تابلو می‌کنه 

مثلا این دختره یکی از حرفایی که به مدیریت زده بود این بود که فلانی بیکار توی دفترش میشینه که اضافه کار بگیره در حالیکه نمیدونست من اضافه کار اصلا نمیگرفتم و خودم از سر مسیولیت کار بود میموندم حتی حق انکالی نداشتم ولی نصفه شب تماس می‌گرفتن میرفتم وقتی نیروی فعالی باشی که راحت نتونن حذفت کنن هر کسی پشت سرت حرف بزنه خودشو خراب می‌کنه 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

اگ زیر ابشو بزنی مگ متوجه میشه؟

بله چون ندام خبر میبرد برای رییس، ریسم هواشو داشت

کسی زیرابشو میزد سریع روبرو میکرد باهاش و تنش میشد

اون ادمم پرحاشیه بدتر کینه مبکرد و شرایط سخت تر میشد

من سعی کردم دشمنمو نزدیک خودم نگه دارم، ببینی فکر میکنی دوست صمیمی هستیم باهم میگیم میخندیم خوراکی بهش میدم حتی مشورت میکنه بهش راهنمایی میدم ، یوقتا میگه تو خیلی مهربونی ،حس میکنم خجالت میکشه از کاراش ولی دست خودش نیست برای بقا خودش زیراب همه رو میزنه

من اصلا ب روی خودم نمیارم کاراشوووو

ب خودش گفتم بدتر کردبیشتر رفت زیرابمو زد و اون بیشتر تهدیدم کرد

چ پررو 

احتمالا ترسبده لوش بدی خواسته شلوغش کنی

ولش کن کاریش نداشته باش خودش مجبوره ساکت شه تا لو نره

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!