2777
2789
عنوان

با راهنمایی شما جدا شدم ولی دلم تنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 64 پست
تو خودت عقل نداشتی با راهنمایی نی نی سایتی ها همچین شرطی گذاشتی...‌ اون دیگه نمیاد... حداقل میرفتی ز ...

وقتی این قدر محاسبه گره
بعد زندگی بیاد به اسم من بزنه ؟ خیلیییی بعید می دونم

منم تعجب کردم با وضعیت بی سامانی اقتصاد ایران انتظار دارن طرف چشم بسته مهریه کلان و بزرگ قبول کنه خو ...

بله این هم هست 

ولی پنج تا ده سکه هم خیلی کمه 

باهم به توافق برسن شصت یا هفتاد سکه 

یا کلا سه دونگ خونه مهرش کنن 

نه اینکه صد سکه و سه دونگ خونه باهم 

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم تعجب کردم با وضعیت بی سامانی اقتصاد ایران انتظار دارن طرف چشم بسته مهریه کلان و بزرگ قبول کنه خو ...

عزیزم
وقتی میگن زن برعلیه زن بیجا نگفتن
وقتی آقا مارک جهیزیه رو هم فرمودن بوش و تا الان من دو میلیارد پول تیکه های بزرگ جهزیه رو دادم حق ندارم یه مهریه که بعدا هم قسط بندی می شه اونم آیا بگیرم آیا نه ازش بخوااام عجبا

می گی چی کار کنم اگه با هر مهریه ای که ایشون گفت باهاش ازدواج کردم پس فردا یه مشکلی پیش اومد با چه ر ...

گلم براتون بالا ی کامنت گذاشتم ولی انگاری ندید 

اونجا گفتم ک پنج تا ده سکه هم خیلی کمه و نباید قبول کنید 

یا سه دونگ خونه بزنه به نامتون یا پنجاه شصت سکه 

ک نه سیخ بسوزه نه کباب 

وای اگه بازم قبول نکردن دیگه یعتی شما براشون اونقدر مهم نیستی و دوستت ندارن

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
عزیزم وقتی میگن زن برعلیه زن بیجا نگفتن وقتی آقا مارک جهیزیه رو هم فرمودن بوش و تا الان من دو میلیار ...

ما نسبت به تاپیکی ک میزنید صحبت میکنیم 

شما در این تاپیک  از مارک جهیزیه و هزینه هایی ک کردید  صحبتی نکردید  و انتظار دارین با توجه به شرایط زندگیتون دیگران راهنمایی «صحیح »کنن زمانی ک خودتون ناقص صحبت کردین 

از این به بعد کامل و جامع صحبت کنید که کاربران بتونند درک درستی از شرایط شما داشته باشن و راهنمایی درستی کنن 

می گی چی کار کنم اگه با هر مهریه ای که ایشون گفت باهاش ازدواج کردم پس فردا یه مشکلی پیش اومد با چه ر ...

ببین عزیزم میدونم الان دل تنگ و ناراحتی ولی من تجربه سالیان طولانی در زندگی مشترک رو میگم...بر خلاف اینکه خیلی ها میگن مهریه فایده نداره و بخوای جدا بشی بهت چیزی نمیرسه و پشتوانه تو زندگی نمیاره  ولی واقعا مهریه خیلی مهمه و پشتوانه اقتصادی هم نباشه پشتوانه عاطفی بسیار مهمی تو زندگی هست..سیستم روانشناسی آقایون اینجور ایجاب میکنه که اکثرا زنی که مهریه معقول رو داره رو بیشتر می‌پسندند و برای حفظ زندگی مشترک بیشتر تلاش می‌کنند...همون مثال معروف زنی که خرج نداره ارج نداره واقعی هست...اگه بحث زنهای خارجی هم شد بدون که تو اون مملکت ها مرد بخواد جدا بشه یا خیانت کنه اکثرا خونه رو باید تقدیم زنش کنه ..

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

ما نسبت به تاپیکی ک میزنید صحبت میکنیم شما در این تاپیک از مارک جهیزیه و هزینه هایی ک کردید صحبتی ...

اصلا شما به مارک وهزینه توجه نکن
یه جهیزیه ی کامل حتی با برند ایرانی از یک میلیارد بیشتره و زن باید همون اول فراهم کنه
این در قبالش یه مهریه ای می طلبه ...مهریه ای که قسطی داده می شه و کلا پولی که قسطی داده می شه بنا به ارزش ریال بیشتر از پول اصلی تخمین زده می شه مثل وام که سود داره به بانک می دی....
این از لحاظ کاملا اقتصادیشه

ببین عزیزم میدونم الان دل تنگ و ناراحتی ولی من تجربه سالیان طولانی در زندگی مشترک رو میگم...بر خلاف ...

جالبه ک در خارج معمولا ازدواج سفید میکنن ک زیر قانون نباشن 

اونجا هرچی بعد ازدواج « نه قبلش» به دست میارن نصف نصف میشه چه برای خانم چه برای اقا

و البته ک اونجا زن هم پا به پای مرد در خرج های معیشتی شریکه در عوض هم اقا در کارهای خونه شریکه   

جالبه ک در خارج معمولا ازدواج سفید میکنن ک زیر قانون نباشن اونجا هرچی بعد ازدواج « نه قبلش» به دست م ...

البته اونجا زن حقوق خیلی زیاد تری نسبت به یک زن ایرانی داره 

اینجا زن تنها حقی ک داره همین مهریه ست

[QUOTE=366823233] اصلا شما به مارک وهزینه توجه نکنیه جهیزیه ی کامل حتی با برند ایرانی از یک میلیارد بیشتره و زن /QUOTE]

خوب میتونید مهریه تونو برابر با پول جهیزیه تون «یکم بیشتر» بزنید ! 

جهزیه نهایتا بشه یک میلیارد و نیم - دومیلیارد 

مهریه  از ۱۰۰ سکه تا بیشتر حداقل ۵ میلیارد میشه « با درنظر گرفتن قیمت لحظه ای سکه ! » 

بنظرم شما مهریه معقولی گفتید.البته غیر از ۳ دنگ خونه.۳ دنگ زیاد بود دیگه

ولی اقا ۵تا۱۰ سکه کم گفتن

بنظرم تاریخ تولدتو بزن.البته بدون ۱۳ اولش

مثلا متولد ۱۳۷۵ باشی مهرت ۷۵ تا سکه باشه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
البته اونجا زن حقوق خیلی زیاد تری نسبت به یک زن ایرانی داره اینجا زن تنها حقی ک داره همین مهریه ست

اونجا کلا مهریه و نفقه خانم ها نمیگیرن درعوض از حقوق کامل برخوردار میشن 

اینجا هم خانوم ها مهریه و نفقه میگیرن و حقوق ازدواجشون دست اقایونه 

خانوم های ایرانی هم میتونن حقوق ازدواجشونو بگیرن و مهریه معقول 

یه سوال

چه طور تو دوستی ،وقتی هنوز نه به داره و نه به بار،به طرف علاقه مند میشین؟فکر نمیکنین هنوز هزار  یک مرحله هست که ممکنه جور نشه و آسیب ببینین

من هنوزم بااینکه بچه هم دارم میترسم یه روز زندگیم بهم بخوره و احساسم ضربه بخوره،بخاطر همین دل نمی بندم به همسرم با اینکه لیاقتش رو داره

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...