2777
2789

من باهاش قهر کردم
به خاطر مهریه
گفتم اگه دوستم داشته باشی شرایط خانواده امو می پذیری
اگه نه از نظر من همه چی تموم
و هنوز سراغمو نگرفته...نه زندگی نه پیامی هیچی
خیلی دلم تنگ می شه
یعنی نامزدی تموم؟ این سه سال دوستی تموم؟غم دارم....:(

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه توضیحی بده مهریه اونا غیرمنطقی یا شما؟

هردو
اون می گفت 5 تا یا 10 تا و هدیه اس ما دوتا آدم برابریم که ازدواج می کنیم من چرا باید خودمو بدهکار کنم
بعدا شاید زندگیمو به اسمت بزنم ولی مهریه معنا نداره

خانواده ی منم باتوجه به شرایط مالیشون که خوب بود گفتن 100 تا سکه سه دنگ از خانه ی کنونی داماد

هردو اون می گفت 5 تا یا 10 تا و هدیه اس ما دوتا آدم برابریم که ازدواج می کنیم من چرا باید خودمو بدهک ...

هر دو کم و زیاد گفتید همون ۱۰۰ سکه به تنهایی کافی بود یا ۵۰ تا با حق طلاق 

کاش تو اینجا بودی 💔

همون موقع هم گفتم کمتر مردی ۳ دونگ خونه رو میده ‌شوهر خوب کن پیدا میشه وافعا به خاطر مهریه ردش کردی ...

اگه دوستم داشت اگه من واقعا "نازبانوش" بودم باید قبول می کرد...
الان این قدر دلم تنگ شده هی دلم می خواد برش گردونم اما اون چی اون چرا تنگ نمی شه

با راهنمایی اینجا؟

عقل خودت چی

خانواده ات چی؟

مشاور؟

اگه مشکل حادی داشته ک اومدی مطرح کردی و بقیه راهو بهت نشون دادن ک هیچی 

اما من خیلی میبینم اینجا برای مشکلاتی که تو زندگی خودشونم هست واسه بقیه نظر جدایی میدن.

و اینکه خب کسی که بخواد تورو باید یه قدمی برات برداره 

توکلت بر خدا

هردو اون می گفت 5 تا یا 10 تا و هدیه اس ما دوتا آدم برابریم که ازدواج می کنیم من چرا باید خودمو بدهک ...

شما صد سکه و در کنارش سه دونگ خونه رو خب زیاد گفتید اونا هم پنج یا ده تا رو کم

اگر واقعا اون ادم رو دوست داشتی و اونم شما رو دوست داره باید ی حد وسطی بین حرف های دوتاتون انتخاب می کردید 

مثلا حقوق دیگه رو میگرفتید خلاصه باهم کنار میوندید ولی اینجوری ک رابطه رو تموم کردید معلومه انچنان هم علاقه ای نبوده بینتون

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
اگه دوستم داشت اگه من واقعا "نازبانوش" بودم باید قبول می کرد...الان این قدر دلم تنگ شده هی دلم می خو ...

به هیچ عنوان نه زنگ بزن ن پیام بده نه هیچ چراغ سبزی نشون بده بزار خودش بیاد سمتت

خوشا راهی که پایانش تو باشی