2777
2789
عنوان

باردارم وسرماخوردم تب داشتم الان ازدکتر برگشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 59 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوبه دیگه همونارو بخوری خوب میشی

تاالان فرق نکردم سرم داره منفجر میشه ازدرد تب دارم ..

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

فقط ساده باشهنه بد نیست

ساده نیس 

استامینوفن کدیینه 

چون تب داشتم داده بنظرم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اره ی انار سالم رو بزار رو شلعه پخش کن با شلعه کم کامل که نرم شد بخورش عالیه

ممنون گل

ساده نیس استامینوفن کدیینه چون تب داشتم داده بنظرم

نخور عزیزم

دکتر میده دلسوزم نیست

خواهر زنداداشم ماماس

میگه اصلا قرص تو دوران بارداری استفاده نکنید اگر بدونید چقد خطرناکه حتی بهش فکرم نمیکنید

مایعات بیشتر بخور قرص نخور اگرم خوردی استاموفین ساده بخور 

کدیین خوب نیست اصلا

نخور عزیزمدکتر میده دلسوزم نیستخواهر زنداداشم ماماسمیگه اصلا قرص تو دوران بارداری استفاده نکنید اگر ...

چ خطری داره؟

منکه روزی ۶۰۰ دوز کاربامازپین قرص تشنج میخورم 

اینکه دیگه دربرابراون چیزی نیس چون تب خطرناک تره تادارو..

میشه ازش بپرسی برای کاربامازپین چیکارکنم دکتر زنان ودکتر اعصاب میگن بی ضرره الان داروها 

لیمو شیرین هم خوبه عزیزم منم باردارم چند روز حس گلو درد داشتم خیلی لیموشیرین خوردم خوب شدم شلغم هم بخور آب جوش و آبلیمو بخور عسل هم خوبه ها ولی من حس می کنم دکتر بهم گفته نخور

در کل حواست به خودت و نی نی باشه

او قند روزهای تلخ من است 
لیمو شیرین هم خوبه عزیزم منم باردارم چند روز حس گلو درد داشتم خیلی لیموشیرین خوردم خوب شدم شلغم هم ب ...

ممنون گلم دوروزه از سردرد خاب ندارم تب کردم رفتم دکتر امروز سفیکسیم و استامینوفن کدیین داده گلوم خس خس میکنه

شلغم ولبو بخور.شربت آبلیمو وعسل بخور.پیاز زیاد بخور.

بخور پیاز دادم 

پیاز توسوپ دیگ؟

زودی خوب بشی انشالله .منم هفته ۳۵ ام چند روزه سرما خوردم دماغم که عملا نابود شده دیشبم از سوزش گلو خواب نداشتم .ولی دکتر که رفتم گفت فقط استامینوفن ساده و سفکسیم و دیفن هیدرامین میتونی بخوری .تازه دیابتم دارم نمیتونم عسل و اینا بخورم هر کار میکنین مراقبت کن خوب بشی تا زایمان .من ۸ سال پیش سر بچه اولم سرما خورده بودم با هر سرفه بخیه هام کشیده میشد می‌مردم از درد بعدم بچه ام گرفت تا ۱۸ روز ۱۵ بار ویزیت شد 

منم باردارم اما تاجایی که میدونم کدیین تو بارداری ممنوعه نخور چه دکتری بوده من میگرن دارم دکتر گفت ب ...

کدیین واسه چیه ممکنه بخاطر اینکه تب دارم داده؟

هم تب دارم هم سینم خلط داره  هم سردرد شدید 

سفیکسیمم داده بهم  میدونی من از طرفی قرص ضد تشنج میخورم ۶۰۰ دوز درروز کاربامازپین 

دکترامیگن داروهای الان بی عوارضه اینم شانس منع🫠

عزیزم بخور پیاز بگیر پیاز و حلقه کن داخل ابب بزار جوش بیاد حدود10 مین برو بخور کن جلوش بعدم بزار خونه ضد عفونی شه همونجوری زیرشو کم کن تا بخورش تو هوا پخش سه

متاسفانه سرماخوردگی باکتریاییه باید آنتی بیوتیک مصرف کنی ولی حتما از دکتر زنانی که پیشش میری بپرس بگو چه آنتی بیوتیکی مضر نیست از همون استفاده کن اصلا از آنتی بیوتیکی که دکتر عمومی نوشته استفاده نکن 

و در آخر مایعات فراوان و سوپ، آبلیمو عس با آب ولرم، شلغم بگیر درست کن یکم سرتر که شد با عسل بخور 

برو محلول بگیر باهاش قرقره کن انشالله زود خوب میشی