2777
2789
همه این چیزهایی ک میگی نشونه های ی پدر خوبهبا پدرت رابطت چطوره؟چون معمولا دخترهایی ک اون احساس رو از ...

نه پدرم بلد نیست محبت کنه مالی اوکیه هااا ولی عاطفی ن

ن بیرون نرفتم

ولی همینجوری هم عکسشو دیدم خیلی کشش دارم

اره خخیلی تصور کردممم

نه پدرم بلد نیست محبت کنه مالی اوکیه هااا ولی عاطفی نن بیرون نرفتمولی همینجوری هم عکسشو دیدم خیلی کش ...

پس به خاطر کمبود عاطفی از سمت پدرته ک با مشاوره قابل حله

معلومه شما هنوز بیرون نرفتی باهاش انقدر خیال پردازی می کنی 

از نزدیک ک ببینیش از کجا معلوم ک بازم ازش خوشت میاد 

ادم ها خیلی متفاوتن تو زندگی واقعی

و اینکه معمولا مرد های میانسالی ک دنبال دختر نوزده سال میوفتن 

قصدشون فقط سو استفاده کردن از اون دختره 

اصلا قصد جدی ندارن و اینکه از کجا میدونی این ادم رفتی باهاش بیرونی بلایی سرت نیاره یا ازت اخازی نکنه !

شاید شما رو ی ادم ساده فرض کنه و بخواد ازتون سو استفاده کنه 

این چیزهارو هم ببین 

مردی ک بعد این همه سال هنوز با کسی ازدواج نکرده معلومه یا زن باز و دختر بازه یا معتاد یا شایدم متاهل باشه و به شما دروغ میگه مجرده

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس به خاطر کمبود عاطفی از سمت پدرته ک با مشاوره قابل حلهمعلومه شما هنوز بیرون نرفتی باهاش انقدر خیال ...

نمیدونم واقعا عزیزممم خیلی ممنونم از راهنمایی هات دعا کن تصمیم درست بگیرممم

نمیدونم واقعا عزیزممم خیلی ممنونم از راهنمایی هات دعا کن تصمیم درست بگیرممم

شما هنوز اول جوونیت هستی 

در اینده ادم های بهتری سر راحت قرار میگیره 

البته وقتی اون خلا عاطفی رو داشته باشی فقط باعث میشی ادم های منفی و سمی جذبت بشن 

باید روی اعتماد به نفست کار کنی با ی مشاور خوب ک درکت کنه

ک ادم های خوب رو جذب خودت کنی 

از رفتارت فهمیدم ک در نهایت تصمیم درست رو میگیری 

چون متعصب نیستی و دو دل هستی معلومه ک دختر عاقلی هستی ولی به خاطر شرایط زندگیت به این سمت اومدی 

خواهش می کنم عزیزم🌷

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!