2777
2789
عنوان

کسی رفته اون دنیا و برگشته

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 60 پست
ولی اسی مطمعنم کارهای خوبی هم کردی که اینجور بی سوال و عذاب بودی به نظرت کدوم کارهای خوب رو کردی من ...

نمی‌دونم چه کار خوبی کردم اما بنظرم یکاری کن خواهرت باهاشون قطع ارتباط کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم باهاشون حرف نزن بی محلی کن

نمیشه که من نمبخوام ولی یه آدمایی هستن که شبانه روزی وسط زندگی منن.یعنی هیچ اتفاقی براشون نمیفته یعنی جواب کارها و حرفهای بد و زشتی که میزنن نمیگیرن خیلی داغونم کردن

نمیشه که من نمبخوام ولی یه آدمایی هستن که شبانه روزی وسط زندگی منن.یعنی هیچ اتفاقی براشون نمیفته یعن ...

عزیزم اگه به کارما معتقد باشی قطعا میدونی کع اونا جواب کارشون رو خواهند دید . برای ارامش دلت خدارو در زندگیت پیدا کن و باهاش صحبت کن مطمئن باش ناامید نمیشی

عزیزم اگه به کارما معتقد باشی قطعا میدونی کع اونا جواب کارشون رو خواهند دید . برای ارامش دلت خدارو د ...

عزیزم میدونی به کارما خیلی اعتقاد دارم.ولی این آدما یه کاری با من و زندگیم کردن فک میکنم خدایی نیست و کارمایی نییت چون اینا دارن فقط به من ظلم میکنن و زور میگن و هیچیشونم نمیشه داغونم کردن اینقدم بی زبونم و بی دفاع که وقتی یکی یه چیزی بهم میگه لال میشم و از تپش قلب میمیرم

عزیزم خداروشکر که نجات پیدا کردی اما دیگه اینکارو نکن 🫂🫂

عزیزم براثر چی کما بودی و چه مدت بود؟

آیا روح شخص آشنای از دنیارفته ای هم دیدی؟

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم میدونی به کارما خیلی اعتقاد دارم.ولی این آدما یه کاری با من و زندگیم کردن فک میکنم خدایی نیست ...

شما خدا رو تو زندگیت پیدا نکردی عزیزم..

چند نفر در زندگیت هستن و از بودنشون در زندگیت عذاب میکشی و خداوند اون هارو عذاب نمیده و ب همین دلیل میگی خدا وجود نداره..

دیگه نمیدونی همین قلبی که از زمانی که جنین بودی و تا به الان داره میزنه بخاطر لطف خداست 

اگر خدارو تو زندگیت پیدا کنی بخاطر تک تک چیزهایی که میبینی اون رو شکر میکنی

شاید من هرچقدر هم صحبت کنم نتونم دردی که میکشی رو درک کنم پس برای دلت از خداوند آرامش میخوام.

کتاب شکر گزاری راندا برن رو اگر دوست داشتی بخون

خانواده پدریم خوب نیستن همسرمم مرد خوبیه ولی زود از چشمم افتاد هیچوقت براش بد نمی‌خوام خیلی زحمت می‌ ...

می فهمم درک می کنم 

ولی قدر همسرت رو بدون 

بعضی ها نه تنها خانواده خوب ندارند همسر خوبی هم ندارند واقعا تنها هستند 

تو یه نعمت خوب داری حالا شاید کامل یا ایده آل نباشه ولی قدرشو بدون

توی ایتا کانال برنامه ی زندگی پس از زندگی تجربه ی این افراد هست ببین خیلی قشنگه

باور ندارم حرفاشون رو! نمیگم دنیای پس از مرگ نیست! هست ولی چیزی که اینا میگن نیست یعنی اونطوری که میگن نیست! 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

کما با مرگ فرق داره کسی که بمیره دیگه برنمیگرده

ایست قلبی...که با احیا برگشتن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

نمی‌دونم اما من کما بودنی همچین چیزی دیدم خب تو کما هم ممکنه آدم برنگرده

چی دیدی؟ یادته ؟

آخه خسته ام کردن .یه کاری کردن که انگار دارم تو برزخ زندگی میکنم خدایی حق یه آدم مظلوم و بی دفاع و ب ...

آدمای ظالم خیلی  زیادن همه جا هم هستن فکر نکن که فقط تو گیر همچین آدمایی افتادی ولی قرار نیست چون ما ازشون خوشمون نمی یاد بمیرن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
آدمای ظالم خیلی زیادن همه جا هم هستن فکر نکن که فقط تو گیر همچین آدمایی افتادی ولی قرار نیست چون ما ...

نه که چون من خوشم نمیاد میخوام بمیرن.من که کاری به کارشون ندارم یه آدم بی آزارم که فقط سرگرم اهداف خودمم ولی اینا یه آدمایی که از هر چیز ربط و بی ربطی رو میخوان به من ربط بدن و یه دعوای برای من درست کنن نمیدونم چه مرگشونه من حتی کوچکترین آزاری نه اینا که اینقدر آزارم میدن رسوندم نه به احدی ولی نمیدونم که تقاص چی رو دارم با این آدما پس میدم.من در برابر این هیولاها واقعا بی زبونم