2777
2789
عنوان

امتحان دادممممم

146 بازدید | 19 پست

زیست، وای چند روزه درگیرشمممم از صبحم قبل امتحان پاشدم دوره کردم بلخرهههه تموم شدددد از سرم گذشتت میخوام یه نفس راحت بکشم ولی خب یهو یاد امتحان بعدیم میوفتمم ااصلا حال ندارم بخونم مغزم رفته تعطیلات استراحت کنهه، قشنگ مغزم پره باید چندروز استراحت کنه ولی امتحان دارم باز الانم ترکیدم اصلا نمیتونمم تکونن بخورمم، بعد به بقیه هم تقلب دادم مراقبام نفهیمدن😂🥲فک کن. من میز اول شرق طرف میزه اخر غرب😂😂بیشتر خوشحالم بقیه روم حساب باز کردن ولی خب بازم خیلی خستهه شدمم

رو دلم مونده بود خواستم بیام باهاتون اشتراک بزارمم شماهم ضایعم نکنید 😂✨🙏🏻

خسته نباشی دلاور 

خداقوت پهلوان💚🌱🤩😁

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسیبیی عزیزمممم😍🥹🤍🧁

فدااااتت🤩😍😘

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

تقلب به مام یاد بده😭🤣

برگه اینا نبود ولی مثلا مراقبا میرفتن سر میز یکی یا یکی پامیشد برگشو بده یا سر سوالی کلاس شلوغ میشد هرکی سوالشو از معلم میپرسید جواب نمیداد من جوابو بهش میگفتم 😂کلا کلامی بود باید بزاری تو این موقعیتا بگی😂